2016-02-23

Запрошуємо на бізнес-форум «БІЛІ ПОЧИНАЮТЬ І ВИГРАЮТЬ»

Головна/Партнери/Новини партнерів/Запрошуємо на бізнес-форум «БІЛІ ПОЧИНАЮТЬ І ВИГРАЮТЬ»

Діловий тижневик «БІЗНЕС» спільно з Українською Бізнес Асоціацією

запрошують власників на бізнес-форум

«БІЛІ ПОЧИНАЮТЬ І ВИГРАЮТЬ»

 

Одна «біла ворона» змінює себе, а зграя – всю країну.

23 лютого, м. Київ, «Президент-Готель», вул. Госпітальна, 12,

17:00-20:00. Реєстрація о 16:45.

 

Ці три години ми присвятимо практичним порадам, як:

  • вести прозорий бізнес на теренах України;
  • конвертувати чесність у прибуток;
  • нівелювати загрози та максимально використати переваги альтернативного способу організації бізнесу.

 

Просто декларувати – не наш метод. Наш ресурс – реальні дії. Тому фронтменом зустрічі стане Іренеуш Дерек – співвласник та генеральний директор ТОВ «Пластікс-Україна». За 17 років досвіду у бізнес-сфері він жодного разу не давав хабаря та не вдавався до маніпуляцій. «Складно, але можливо!» – ось постулат, який навіть у період кризи й тотального розорення дозволив компанії не тільки вижити, а й збільшити статки. Першими, кого Іренеуш переконав у справедливості вислову «Біла репутація конвертується у гроші», були топ-менеджери його підприємства. Ставши одним із засновників Української Бізнес Асоціації, він прагне ділитися набутим досвідом із колегами та піднімати український бізнес.

 

Кожен запрошений спікер уже встиг пересвідчитись у ефективності чесного підходу до ведення справ. Практичні поради буквально «з кухні» підприємства нададуть:

Володимир Опрощенко (керівник відділу по роботі із митними органами ТОВ «Пластікс-Україна»); Ярослав Романчук, (Член Ради «Української Бізнес Асоціації», керуючий партнер Міжнародного правового центру EUCON); Євген Петренко (експерт проекту «Система Колективної Безпеки Бізнесу України, (СКББУ), керівник практики рішення спорів, кримінального права та процесу, центру EUCON). Лариса Врублевська, партнер МПЦ «EUCON».

Модератор: Володимир Чеповий (президент «Української Бізнес Асоціації», генеральний директор видавництва «Бліц-Інформ»).

 

Реєстрація на бізнес-форум за посиланням http://bit.ly/20sokH4 та за тел. (097) 091 00 41.

 

Якщо Ви розділяєте наші принципи, але мотузки корумпованої системи не дають можливості розвиватися вашому бізнесу, пропонуємо долучитися до Української Бізнес Асоціації та піднімати українську економіку разом!

 

Детальніше в цій категорії: « Business. People Club #15 FACEBOOK FORUM - LEVEL 1. CONTENT »