2016-03-23

Запрошуємо на Український газовий інвестиційний форум ’16 з фокусом на нові можливості ринку

Головна/Партнери/Новини партнерів/Запрошуємо на Український газовий інвестиційний форум ’16 з фокусом на нові можливості ринку

У Києві відбудеться Український газовий інвестиційний форум ’16

з фокусом на нові можливості ринку

 

23 березня 2016 року в готелі «InterContinental Kyiv», м. Київ відбудеться Український газовий інвестиційний форум ’16 під патронатом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України. Організатор Форуму – компанія A7 CONFERENCES, Cпіворганізатор – Dentons, Стратегічний партнер – Асоціація газовидобувних компаній України.

 

Це перший міжнародний газовий форум з фокусом на інвестиційні можливості українського газового ринку. Мета Форуму – створити професійну комунікаційну платформу для відкритого публічного обговорення між представниками державних і міжнародних організацій, а також українських компаній, з метою вийти на новий рівень розвитку газового ринку України.

У Форумі візьмуть участь Володимир Демчишин, Міністр енергетики та вугільної промисловості України, Ганна Вронська, в.о. Міністра екології та природних ресурсів України, Юлія Ковалів, Перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України, Олена Макеєва, Заступник Міністра фінансів України, Іван Плачков, Президент Асоціації газовидобувних компаній України, Міністр енергетики та вугільної промисловості України (1999, 2005-2006), Данііл Майданік, Голова правління Асоціації газовидобувних компаній України, Ольга Бєлькова, Народний депутат України, Заступник голови Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, Олег Прохоренко, Голова правління ПАТ «Укргазвидобування», Юрій Вітренко, Директор з розвитку бізнесу НАК «Нафтогаз України», Сергій Макогон, Виконавчий директор ПАТ «Укртрансгаз», Пол Шапіро, Старший банкір, Європейський банк реконструкції і розвитку, Андрій Фаворов, Керуючий партнер, Директор Energy Resources Ukraine, Аркадіуш Краснодебскі, Керуючий партнер та Голова практики енергетики та природних ресурсів Dentons (Польща), Конрад Динкевич, Керуючий партнер, AOT Energy.

У роботі Форуму візьмуть участь представники державних органів та міжнародних організацій, вітчизняні та закордонні газові компанії, іноземні інвестори в газовій сфері, а також представники комерційних банків і консалтингових компаній, зокрема Eni Ukraine, Українська газова біржа, AEnergy, GASE Energy, SOCAR, Cadogan Ukraine, Карпатигаз та ін.

Онлайн-реєстрація на Форум відкрита до 22 березня 2016 року на сайті: http://a7conf.com/gas.

Знижка на участь 20% по промокоду IIB.

З питань акредитації ЗМІ, будь ласка, звертайтесь до Оксани Кадочнікової, менеджера зі зв’язків з громадськістю A7 CONFERENCES, за тел.: +38 044 227 27 77, +38 068 120 53 35, е-mail: oksana@a7-group.com