2017-07-05

Конференція з ощадливого мислення (Lean) в Києві

Головна/Партнери/Новини партнерів/Конференція з ощадливого мислення (Lean) в Києві

LeanInstituteUkraine (представництво всесвітньої організації LeanGlobalNetwork), за підтримки Міжнародного Інституту Бізнесу та фонду Василя Хмельницького KFund, 14 липня 2017 року проводить конференцію «Радикальні підходи LEAN для розвитку вашого бізнесу».

 

Заходи Lean Global Network з 2007 року проходять  у багатьох країнах світу, але  ВПЕРШЕ один з них відбудеться в Україні.  

 

Під час конференції ви дізнаєтеся, як радикальні інструменти ощадливого мислення (Lean) можуть допомогти вашому бізнесу вже сьогодні. Висока якість за мінімальних ресурсів, прозорість, вміння швидко реагувати на потреби клієнтів набувають вирішального значення. І тут потрібна глибока трансформація та радикальні перетворення на всіх рівнях – від глибоких змін у мисленні керівників та співробітників до фундаментальних змін у підходах до ведення бізнесу.

 

Серед спікерів  - Чевдет Оздоган, практик з Туреччини, який більше 27 років впроваджує Lean на заводах Toyota, Ford Otosan, Uzel Makina, Otoyol  та Karsan; Тайфун Гоксен - директор всесвітньо відомої меблевої  фабрики Vitra (Туреччина), яка повністю побудована за принципами Lean, Олексій Радер – директор з виробництва Vents ( українське підприємство, найбільший виробник побутової вентиляції у світі) та інш.

 

Детальніше про подію за посиланням