2018-12-14

eLearning Forum in Ukraine 2018: конференція для професіоналів, практиків і фанатів дистанційного навчання

Головна/Партнери/Новини партнерів/eLearning Forum in Ukraine 2018: конференція для професіоналів, практиків і фанатів дистанційного навчання

Місце проведення: Конференц-хол “ДЕПО” (м. Київ)

14-15 грудня у Києві концентрація eLearning фахівців на один квадратний метр буде просто зашкалювати! А все тому, що наші партнери з eTutor Academy зберуть представників і власників бізнесу, е-тьюторів, менеджерів по впровадженню та розвитку дистанційного навчання в компанії, розробників електронних курсів і сервісів на третій, але як і раніше космічній конференції eLearning Forum in Ukraine 2018.

 

Що чекає на учасників? 2 насичені дні, 2 тематичні потоки, 9 годин кейсів, відвертих інтерв'ю і запеклих дискусій, 19 ТОПових спікерів, Workshop day, шоу-рум EdTech рішень, мультимедійна онлайн-трансляція, атмосферна afterparty і безлімітний нетворкінг.

 

ELForum 2018 – це...

  • Лайфхаки з масштабування і монетизації онлайн-проектів
  • Інсайти з залучення клієнтів і навчання співробітників за допомогою чат-ботів
  • Відверті зізнання організаторів івентів для розробників курсів
  • Кейси з впровадження корпоративного eLearning
  • ТОПові формати дистанційного навчання: відеокурси, гібридні програми, flipped learning
  • Провідні тенденції цифрової евтагогіки
  • Стратегії мотивації до онлайн-навчання людей у віці 50+

 

Про зворотній бік впровадження eLearning розкажуть професійні е-тьютори і справжні фанати дистанційного навчання: Дмитро Чорний і Христина Сингаєвська (MalibuFIT), Ольга Тарасевіч (EnglishDom), Антон Савочка, Євген Штеменко і Максим Красюков (Корпоративний університет COMFY), Тетяна Гончарова (Таскомбанк), Катерина Мартиросова (Hop Hey), Федір Скиба (Strong Sides Education), Володимир Співаковський (Edu Future), Володимир Коваль (Singularika), Максим Шкільов (Online INK), Мирослав Боцула (Collaborator), Андрій Лисенко (SMART business), Світлана Пономаренко (Студія e-Learning), Ігор Цаленчук (Міжнародний Інститут Здоров'я Людини) та інші.

Хочу на ELForum 2018