2019-06-04

4 червня в Києві відбудеться AI Conference — щорічна конференція з питань штучного інтелекту

Головна/Партнери/Новини партнерів/4 червня в Києві відбудеться AI Conference — щорічна конференція з питань штучного інтелекту

4 червня компанія Smile-Expo проведе в Києві вже другу AI Conference — масштабну конференцію з впровадження штучного інтелекту в бізнес. Доповіді спікерів, успішні кейси, презентація смарт-продуктів і нетворкінг — івент стане місцем зустрічі фахівців, які успішно використовують AI-технології на практиці й готові поділитися досвідом.

Програма конференції

 

Конференція складається з трьох тематичних блоків:

 

1.Штучний інтелект і машинне навчання.

Спікери з METRO Cash & Carry Україна, DevRain і інших компаній розкажуть про те, як завдяки АІ керувати мільйонною базою клієнтів і з чого почати впровадження AI-технологій у бізнес.

 

2. Інтернет речей і аналіз даних.

Хедлайнерами цього блоку стануть спікери з «Vodafone Україна», які пояснять, чого може досягти бізнес з IoT і Big Data. Окремо буде представлено доповідь про розумні маркетингові стратегії.

 

3. Автоматизація та чат-боти.

Експерти розкажуть, як автоматизувати електронний документообіг і маркетинг, запровадивши AI-рішення. Доповіді представлять спікери з EDIN, «Клуб Планета Кіно» та інших компаній.

 

Наприкінці конференції відбудеться круглий стіл, присвячений успішному розвитку бізнесу із застосуванням AI, Machine Learning і IoT.

 

Зона нетворкінгу

 

На конференції буде облаштовано майданчик для нетворкінгу розробників, маркетологів, менеджерів, аналітиків і всіх, хто хоче поліпшити свій бізнес завдяки AI-технологіям. Гості конференції зможуть знайти ділових партнерів й інвесторів, поспілкуватися з представниками різних компаній і проконсультуватися, щоб підібрати потрібне рішення.

 

Також у зоні нетворкінгу учасники заходу продемонструють свої AI-розробки: сервіси, послуги та програми у сфері АІ.

 

Організатор і місце проведення

 

AI Conference Kyiv проводить міжнародна компанія Smile-Expo, яка ось уже 13 років організовує заходи на стику бізнесу та інноваційних технологій.

 

Конференція відбудеться в сучасному конференц-холі «Оазис» за адресою: Київ, вулиця Василя Липківського, 1а.

 

Квитки зі знижкою

 

Промокод AIPR20 дозволяє отримати знижку на квитки – 20%. Промокод треба вказати на сторінці реєстрації.

 

Подробиці й реєстрація — на сайті >>> aiconference.com.ua