2019-10-31

Платформа комунікацій "Tax Connections Day 2019"

Головна/Партнери/Новини партнерів/Платформа комунікацій "Tax Connections Day 2019"

Форум в форматі інтенсиву:

Платформа комунікацій "Tax Connections Day 2019" відбудеться 31 жовтня у м. Києві

 

Захід відбувається уже вдруге і цього разу матиме нетиповий для форумів формат. Організатори говорять про формат інтенсивної професійної підготовки та поштовху до розвитку.

За словами керівника команди організаторів, ініціатора та автора проекту Петра Кричуна, к.е.н., МВА, CFO групи компаній, Президента ФПБАУ, активно практикуючого консультанта з питань оподаткування, бухгалтерського обліку та права: "Цього разу ми спробуємо новий формат івенту - потокові виступи експертів протягом усього дня. Ми створюємо простір, у якому поєднуватиметься інтенсивне навчання, розвиток, обмін досвідом і головне – буде формуватися професійна спільнота із власним мікрокліматом. Комунікації та спілкування - основа нашого проекту. Я більше ніж упевнений, що з року в рік нам удаватиметься збирати все більше зацікавлених людей, а формат заходу розвиватиметься й динамічно змінюватиметься".

Сайт та програма заходу містяться тут: http://taxcday.buhgazeta.com.ua/

На думку організаторів, захід має сподобатися небайдужим та орієнтованим на розвиток фахівцям. Йдеться про зрілих, зацікавлених у розвитку й пошуку професійних відповідей на теми оподаткування працівників бізнес-середовища. Тих, хто відчуває потребу в тому, щоб бути учасником професійної спільноти, спілкуватися із соратниками та будувати свою професійну мережу контактів і підтримки. Тож до участі запрошуються фінансові директори і головні бухгалтери, юристи й адвокати, які спеціалізуються на темі заходу, такс-менеджери, аудитори, податкові консультанти, управлінці, підприємці, бізнесмени та інші спеціалісти, не байдужі до оподаткування в Україні.

Цікаво, що організаторами стала компанія TCG Consulting та нова форма неюридичного об’єднання фахівців - Community of Experts and Business Professionals. Це відкрита спільнота експертів і професіоналів бізнесу, яка почала своє функціонування у грудні 2018 року. Tax Connections Day 2019 - перший колективний професійний проект Спільноти. І плануються інші.

Про що говоритимуть на Tax Connections Day 2019? Програма передбачає близько 25 виступів експертів на різноманітну податкову тематику - від перспективи реформування податкової системи України до реальних практичних кейсів, дослідження сучасної практики адміністрування податків в Україні та тенденцій у міжнародному оподаткуванні й оптимізації. Ви не встигнете занудьгувати, адже виступи в основному триватимуть лише 12-15 хвилин концентрованих професійних інсайтів і рекомендацій. Планується, що в перервах із аудиторією працюватимуть спікери інших, не податкових тематик. Буде багато цікавого спілкування!

За ходом підготовки до заходу також можна спостерігати за сторінкою в мережі Фейсбук: https://www.facebook.com/events/879435619058196/