2019-09-26

Битва Проектів

Слово "Стартап" давно увійшло в наше життя. Не дивлячись на те, що всі бізнеси-початківці називають "стартапами", не кожен бізнес - Стартап.

Поняття "Стартап", як правило, пов'язують з проектами з IT бізнесу, де невеликій команді з обмеженим бюджетом вдається знайти стійку бізнес-модель і підтвердивши гіпотезу зростання, за короткий термін стати корпорацією вартістю сотні мільйонів доларів.

Головна мета "стартапів" вийти на IPO, тобто стати публічною компанією, акції якої будуть торгуватися на світових біржах або M&A - продати стартап великій корпорації.

Такі відомі стартапи, як Uber, Airbnb, Facebook, сьогодні оцінюються в мільярди доларів.

І природно, що для стартапів проводять безліч заходів, наприклад: Startup Grind, Startup Weekend, Startup Battle, масштабні IT конференції (IT Forum, IT Арена) і хакатони, а також організовують акселератори та інкубатори.

У новинах кажуть про IT націю, а підприємці, що потрапили в кращі американські акселератори (Y combinator, Techstars, 500 startups) вважаються героями.

Що ж робиться для малого і середнього бізнесу? Не дивлячись на те, що в Україні 1,32 млн юридичних осіб та 1,8 млн приватних підприємців, активностей для малого і середнього бізнесу не так багато. Виправити цю ситуацію вирішив портал для інвесторів і підприємців Startup.Network.

Тепер кожного місяця в Києві буде проходити Битва Проектів - івент для малого і середнього бізнесу, мета якого об'єднати бізнес і приватний капітал.

Битва Проектів - це унікальна можливість для підприємців представити свій бізнес-проект експертам і інвесторам. Отримати зворотній зв'язок і можливість отримати фінансування для зростання свого бізнесу, а також дізнатися персональні секрети успіху від провідних підприємців країни.

Інвесторам Битва Проектів допомагає знайти діючий бізнес, що залучає інвестиції для зростання. Учасники проходять дуже жорсткий відбір і до Битві Проектів допускаються тільки найдостойніші!

Уже 26 вересня в столиці відбудеться перший захід за адресую вул. Сумська 1, Lofti Space, початок о 17.00.

Приходь, представ свій проект інвесторам і отримай інвестиції для розвитку своєї справи!

Подати заявку.

Startup.Network - спільнота з 100 000 підприємців та інвесторів. На порталі щомісяця розміщується понад 1000 заявок на пошук інвестицій.

На сьогоднішній день компанія Startup.Network провела понад 150 інвестиційних заходів по всьому світу, в тому числі в таких містах як: Нью Йорк, Сан Франциско, Мадрид, Берлін, Амстердам, Астана і Мінськ.