2019-10-11

DeHack 2019 Коростишів

11-13 жовтня 2019 року у Коростишівській об’єднаній територіальній громаді відбудеться хакатон з децентралізації DeHack!
Метою заходу є розробка інноваційних проектів та конкретних програм, які стануть стартовою платформою для вирішення проблем об'єднаних територіальних громад (ОТГ) за допомогою інформаційних технологій.

 

На сьогодні разом із великою відповідальністю за добробут громадян, у громадах з’явилися додаткові ресурси, а разом з ними - необхідність налагодження роботи всередині команди та ефективного вирішення нагальних питань в галузі освіти, медицини, інфраструктури, взаємодії громадян та взаємодії між громадами, а також залучення інвесторів, підвищення інвестиційної привабливості тощо.   

Ми запрошуємо до співпраці талановиті і вже досвідчені команди, в яких є досвід створення продуктів та сервісів, скористатися унікальною можливістю створювати продукти для такого нового сегменту споживачів/клієнтів, як об’єднані територіальні громади.

 

Реєстрація за посиланням: http://bit.ly/dehackorostyshiv

 

Подія у соціальних мережах: https://www.facebook.com/events/906428266403699/

Сайт: https://dehack.tech

 

Команди будуть під контролем досвідчених менторів: фахівці з бізнесу, громадянського суспільства, медіа, засновники стартапів, а також представників ОТГ. 

За останні два роки хакатони проводились у Львові, Дніпрі, Одесі, а також у Тростянецькій, Дунаєвецькій та Коблівській об’єднаних територіальних громадах.

 

Реформа децентралізації в Україні — комплекс змін до існуючого станом на початок 2014-го року законодавства, основною метою якого є передача значних повноважень та бюджетів від державних органів органам місцевого самоврядування. Комплекс заходів з реформи децентралізації стартував у 2014-му році та отримав назву «Національний проект Децентралізація», зокрема вважається найуспішнішою з українських реформ. 

 

Захід організовується Програмою для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.