2020-11-21

UKRAINIAN DIGITAL FORUM 2020

21-22 листопада, 2000 учасників та 12 спікерів

У ВАС ВДОМА відбудеться найбільша в Україні online-конференція про маркетинг та бізнес. Це нестандартні розповіді про "стратегічну стратегію", а виступи ТОП-ових спікерів про розвиток digital-світу.
Ми розкажемо вам те, про що інші мовчать.

  1. Євген Кудрявченко — засновник Vintage Web Production - творців найкращих сайтів України та світу. Серед їх кейсів; METRO, Subaru, Toyota, Lexus, Johnson & Johnson, ОККО, Socar, BODO.
  2. Микита Трегуба, senior strategist в Banda аgency, розкаже вам про "внутрішню кухню" та процеси роботи над проектами зсередини агенції.
  3. Максим Ілюхін - head of CX у Fedoriv agency. Клієнти: Дiя, Inventor, Rozetka, Bodo, Megogo
  4. Роман Гавриш - засновник та керівний партнер маркетингової агенції Aimbulance. Понад десять років допомагає розвивати бізнеси. Клієнти: PepsiCo, Mastercard, Danone, OLX, Укрсиббанк, Lipton, WOG, Нова Пошта та ін.
  5. Богдан Бунзон - CEO SMMSTUDIO. Він прийшов на стартову позицію в команді і за 1,5 роки став CEO. Спеціаліст у комплексних маркетингових стратегіях digital-сфери.
  6. Андрій Шатирко - власник агентства відеомаркетингу SHATYRKO AGENCY. Сертифікований спеціаліст по YouTube та відеорекламі. Клієнти: Ощадбанк, INTERTOP, KAN Development, Іцхак Пінтосевич, Open Kids, Діма Ковпак та ін.
  7. Pavel Antonov - керівник відділу performance рекламних компанії Httpool. Працював на глобальних ринках: US, LATAM, EMEA, MENA, APAC
  8. Таня Пренткович - одна з найвідоміших інстаблогерок України. ЇЇ аудиторія налічує понад 1,1 млн підписників. Тетяна — власниця мережі ресторанів та засновниця агенції PRentkovych agency, і це тільки половина всіх спікерів.

Спеціальним гостем буде Михайло Федоров - Віце-прем’єр-міністр України та Міністр цифрової трансформації України. Саме він є ініціатором створення електронного сервісу державних послуг “Дія”, що спрощує життя українців.
Не пропустіть можливість перейняти досвід провідних експертів України та навчитись застосовувати знання на практиці.


Переходьте за посиланням та реєструйтесь на подію зараз, адже подія відбудеться вже у ці вихідні.