Рижкова Олена

Vasilyeva

Олена Рижкова

Сертифікований міжнародний консультант з управління (CMC, ICMCI), професійний проектний менеджер (IPMA, рівень С). Член журі проекту «HR-бренд», Лауреат «Консалтингового проекту року» Габріель Аль-Салем, Міжнародна премія. Досвід роботи в ТОП-менеджменті більше 20 років.

Експерт з організаційної діагностики та розвитку управлінських команд. Спеціалізується в області побудови внутрішньо-корпоративних комунікацій, вирішенні конфліктів, перетворенні корпоративної культури, розробки місії, бачення, цінностей; внутрішньокорпоративних і зовнішніх переговорів; технології управління талантами; індивідуального консультування, коучингу перших осіб. Впроваджує рішення, спрямовані на підвищення залученості, ефективності та потенціалу співробітників.

 

Сфера наукових інтересів:

• Вплив особистості менеджера на корпоративну культуру організації.

• Психологічний характер автентичності керівництва.

• Система управління персоналом. Альтернативне управління.

 

Освіта:
Датський інститут консультантів з управління. Міжнародна сертифікація SMS.
Консультант з питань управління.

 

Російська академія народного господарства при президенті Р.Ф. Школа консультантів з питань управління; Спеціалізація: консультант з питань управління (диплом про 2 вищу освіту).

Томас Інтернешнл (Швеція, курс HR), Сертифікований консультант з оцінки та оцінки людських ресурсів Томас (PPA) і Human Job Analysis (HJA). 

Університет Поттер, Лінгвістика, Всеукраїнська асоціація консультантів з управління.

Читали 75170 разів