2012-08-27

Міжнародний Інститут Бізнесу запрошує всіх бажаючих професіоналів, які працюють у сфері маркетингу до участі міжнародному конкурсі MARKETING EXCELLENCE AWARDS 2012, організованому Чартерним інститутом маркетингу.

Головна/Новини МІБ/Міжнародний Інститут Бізнесу запрошує всіх бажаючих професіоналів, які працюють у сфері маркетингу до участі міжнародному конкурсі MARKETING EXCELLENCE AWARDS 2012, організованому Чартерним інститутом маркетингу.

 

Метою цього конкурсу є визнання видатних досягнень у маркетингу в різноманітних сферах бізнесу та визначення найкращих професіоналів та команд, які зробили вагомий внесок у розвиток бізнесу шляхом непересічної маркетингової діяльності.

Участь у конкурсі організована за 15 категоріями у різноманітних секторах промисловості, та у трьох індивідуальних номінаціях, таких як "маркетолог року" і "маркетолог, який нещодавно отримав кваліфікацію CIM". Окрему категорію номінацій присвячено цифровому мобільному маркетингу і соціальним медіа. Детальна інформація про категорії знаходиться за адресою:http://www.cimawards.co.uk/categories.

 

Всі бажаючи прийняти участь у конкурсі мають подати заявки про свою зацікавленість з коротким описом бізнес-кейса (до 200 слів) до 10 вересня за адресою alumni@alumni.iib.com.ua

МІБ – це єдиний навчальний акредитований центр в Україні, що реалізує комплекс дипломних програм професійної підготовки. Серед них дві програми для фахівців з маркетингу британського Чартерного інституту маркетингу (Chartered Institute of Marketing).