2012-07-03

Круглий стіл МІБ "Нормативне забезпечення та організація проведення незалежної оцінки активів суб’єктів природних монополій у сфері електроенергетики для визначення регуляторної бази активів"

Головна/Новини МІБ/Круглий стіл МІБ "Нормативне забезпечення та організація проведення незалежної оцінки активів суб’єктів природних монополій у сфері електроенергетики для визначення регуляторної бази активів"

 

03 липня 2012 року відбудеться круглий стіл "Нормативне забезпечення та організація проведення незалежної оцінки активів суб’єктів природних монополій у сфері електроенергетики для визначення регуляторної бази активів". Ініціатором та організатором цього заходу виступає Міжнародний інститут бізнесу.

На виконання пункту 130.1.1 Національного плану дій на 2012 рік за напрямком "Реформа електроенергетичного сектору", затвердженого Указом Президента України від 12.03.2012 р., пройшов перше читання проект Закону України №10338 "Про внесення змін до Закону України "Про природні монополії" щодо впровадження методології стимулюючого тарифного регулювання суб’єктів природних монополій". При цьому, пунктом 130.1.5. Національного плану дій на 2012 рік передбачено, що в 4-місячний термін з дня офіційного опублікування Закону України "Про природні монополії", Фондом державного майна України разом із Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, а також Міністерством енергетики та вугільної промисловості України, має бути забезпечене нормативне підґрунтя та проведена незалежна оцінка активів суб’єктів природних монополій в сфері електроенергетики для визначення регуляторної бази активів.

 

Враховуючи важливість даного питання, МІБ як один із найвизначніших центрів розвитку оціночної діяльності в Україні ініціював обговорення даної теми під час круглого столу "Нормативне забезпечення та організація проведення незалежної оцінки активів суб’єктів природних монополій у сфері електроенергетики для визначення регуляторної бази активів".

Серед учасників заходу – представники Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Національної комісії, що здійснюють державне регулювання у сфері енергетики, Фонду державного майна України, Українського товариства оцінювачів, аудиторських компаній та суб’єктів природних монополій.

Круглий стіл відбудеться 03 липня 2012 р. з 10.00 до 14.00.

Місце проведення: конференц-зала компанії "SigmaBleyzer", м. Київ, вул. Басейна, 4-А, Мандарин Плаза, 8-й поверх (вхід з вул. Басейної).

За додатковою інформацією звертайтесь до Оксани Журавльової або Ірини Біляченко:

тел. (044) 22-88-759, 585-00-33 (вн. 131), e-mail: cg@iib.com.uawww.iib.com.ua.