2012-03-28

Перший Форум CIPR-спільноти в Україні

Головна/Новини МІБ/Перший Форум CIPR-спільноти в Україні

Додаткова інформація:

28 березня 2012 року

у Бутік-готелі Рів’єра (Київ) відбудеться

перший Форум CIPR-спільноти в Україні

Головна тема Першого Форуму CIPR-спільноти в Україні:

"Роль PR для демократій в умовах кризи – більше ніж Кризовий менеджмент?"

Останнім часом економічні та політичні проблеми стали нормою в європейських та інших демократичних країнах. Це породжує кризові ситуації для урядів, компаній, топ-менеджменту, співробітників компаній. Україна, що сильно постраждала від фінансової кризи унаслідок своєї інтеграції до світової економіки і намагається поглибити свої зобов’язання щодо впровадження демократичних принципів і практик, не є виключенням. Сучасне середовище стає все більш непередбачуваним і мінливим, тож застосування інструментів кризового менеджменту, одного з напрямів індустрії PR, дозволить управляти складними кризовими ситуаціями, мінімізувати вразливість компанії і отримати контроль над ситуацією.

Чи обмежена головна роль PR в демократичних країнах за даних умов, кризовим менеджментом? Яку роль грає і повинен грати PR в демократичних країнах в умовах економічної і політичної напруги?

Своїми ідеями, думками і досвідом в області Кризового менеджменту, підходами до рішення проблем і завдань поділиться почесний гість Форуму CIPR – спільноти в Україні пані Сью Вольстенголм, FCIPR, Chartered Practitioner CIPR, керуючий директор агентства Ashley PR, один з найбільш відомих фахівців Великобританії і за її межами в області комунікацій. Серед її клиентів: The Objective One Partnership, Amnesty International, British Telecom.

Визнанням заслуг пані Вольстенхголм послужило її обрання на посаду Президента Королівського інституту зі зв’язків з громадськістю(CIPR). До виконання обов’язків Президента CIPR вона приступить в 2013 році. За видатні заслуги в розвитку професії була удостоєна Дійсного членства (CIPR Fellowship) і отримала звання Chartered Practitioner Award.

Ми запрошуємо до участі у форумі керівників компаній, фахівців працюючих в області комунікацій, індустрії PR, маркетологів.

Ми запрошуємо студентів і випускників різних років програм Королівського інституту зі зв’язків з громадськістю(CIPR), представників індустрії комунікацій, працюючих в різних секторах економіки, відвідати Форум і скористатися можливістю отримати саму останню інформацію, і стати учасником дискусії, отримати відповіді на питання, що цікавлять.

Організатор Форуму: Міжнародний інститут бізнесу - МІБ, єдиний в Україні акредитований центр Королівського інституту зі зв’язків з громадськістю(CIPR). Інформація про спікера.

Програма першого Форуму CIPR-спільноти в Україні

9:30-10:00 Реєстрація учасників, чай, кава

10:00-10:15 Вітальне слово від організаторів

10:15-11:15 Презентація Сью Вольстенголм на тему "Роль PR - більша, ніж кризовий менеджмент", модератор Мирослав Когут, Академічний керівник програм CIPR в Міжнародному інституті бізнесу, директор "Romyr & Associates Ukraine"

11:15-12:00 Дискусія

12:00-12:15 Перерва на каву

12:15-13:00 Вручення дипломів і сертифікатів випускникам CIPR

Будемо раді бачити Вас в числі учасників заходу!

Поспішайте зареєструватися. Кількість місць обмежена.

Бажаючим взяти участь, необхідно до 27 березня пройти реєстрацію на сайті .

Діє система ранньої реєстрації:

Першим 10 учасникам, які зареєструються на захід, надається знижка у розмірі 10%.

Вартість участі в заході: 1100 грн

Під час заходу буде забезпечений синхронний переклад з англійської на російську мову

Діє наступна система знижок:

  • Для студентів МІБ – знижка 50%.
  • Для випускників МІБ– знижка 25%.
  • Спеціальна знижка 25% надається членам UAPR

Партнер Форуму:

Королівський інститут зі зв’язків з громадськістю (CIPR)

Інформацій партнер:

UAPR