2012-03-27

Науково-практичний семінар МІБ для викладачів та всіх бажаючих

Головна/Новини МІБ/Науково-практичний семінар МІБ для викладачів та всіх бажаючих

 

27 березня 2012 р., о 14.00 в Міжнародному інституті бізнесу відбудеться засідання Науково-практичного семінару для викладачів з питань корпоративної соціальної відповідальності.

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у семінарі.

 

На порядку денному – звіт команди Центру корпоративної соціальної відповідальності та бізнес-етики про участь у програмі Зимового інституту УАРМБО-2012 "Корпоративна соціальна відповідальність бізнесу та освіти: досвід та проблеми розвитку" (23-28 січня 2012 р.). та та досвід високоосвіченого у питаннях бізнес-кейсів з КСВ фахівця, кандидата філософських наук, заступника директора Міжнародного центру розвитку ділової етики НТУ "КПІ" пані Сингаївської Алли Михайлівни.

Розглядатимуться такі актуальні питання, як історія розвитку корпоративної соціальної відповідальності (КСВ), Глобальний договір ООН та КСВ, Оновлена стратегія ЄС 2011-14 з питань КСВ, моделі КСВ, коучингові та тренінгові технології при викладанні "КСВ"; презентуватиметься ділова гра "Етичні дилеми бізнесу". Крім того, будуть представлені кейси таких компаній, як "ДТЕК", "Оболонь", "Ернст енд Янг, "Систем Капітал Менеджмент", "Київстар", "МетІнвест".

Бажаючих відвідати наш семінар та прийняти участь у дискусії просимо зареєструватися до 26 березня 2012 р. (15.00), заповнивши реєстраційну форму.