2012-03-05

Міжнародний інститут бізнесу розробив анкети рівня корпоративного управління для акціонерних товариств, для товариств з обмеженою та додатковою відповідальністю та інших неакціонерних організаційно – правових форм ведення бізнесу.

Головна/Новини МІБ/Міжнародний інститут бізнесу розробив анкети рівня корпоративного управління для акціонерних товариств, для товариств з обмеженою та додатковою відповідальністю та інших неакціонерних організаційно – правових форм ведення бізнесу.

У рамках Проекту МІБ проводить дослідження рівня корпоративного управління українських компаній.Для цього були розроблені анкети рівня корпоративного управління товариств різних організаційно-правових форм ведення бізнесу. Анкету необхідно заповнити: у графі відповіді поставити зручний для Вас значок у поле, яке співпадає з Вашою відповіддю. Анкета анонімна (інформація з Вашої анкети буде використана тільки для досліження).

Ваші анкети надсилайте, будь ласка, по електонній пошті Irina.Bilyachenko@iib.com.ua. Додаткова інформація буде надана Іриною Біляченко за тел. (044) 228-87-59.

Опитувальний лист для акціонерних товариств щодо дотримання найкращої практики корпоративного управління

Опитувальний лист щодо дотримання найкращої практики корпоративного управління (Для товариств з обмеженою та додатковою відповідальністю та інших неакціонерних організаційно – правових форм ведення бізнесу!)