2012-03-02

Лідери українського бізнесу увійшли до складу Опікунської ради Міжнародного Інституту Бізнесу (МІБ Україна)

Головна/Новини МІБ/Лідери українського бізнесу увійшли до складу Опікунської ради Міжнародного Інституту Бізнесу (МІБ Україна)

 

Стратегічне завдання - стати однією з

провідних бізнес-шкіл Центральної та Східної Європи

Лідер української бізнес-освіти та досліджень, Міжнародний інститут бізнесу (МІБ), почавформування Опікунської (Бізнес) Ради, яка визначатиме стратегію розвитку школи. За рекомендацією ректора МІБ, професора Олександра Савченка, до складу Ради увійшли провідні діячі вітчизняного бізнесу та фінансівСергій Тарута, Голова Ради директорів корпорації ІСД,Анатолій Юркевич, Голова Ради директорів компанії "Мілкіленд", Костянтин Кагаловський, колишній Радник Президента Росії і член Ради Директорів МВФ, Юджин Золотарьов, засновник та Голова правління компанії Maximus Capital (Швейцарія).

 

Як зазначив Сергій Тарута, "бачення Радою пріоритетів стратегічного розвитку МІБ полягає у виході цього національного лідера в галузі бізнес-освіти на міжнародні ринки. Зараз на програмах у МІБ викладають видатні професори з Європи і Канади, але потрібно підвищувати до міжнародних стандартів рівень і українських професорів.  Вступивши на програму МВА в МІБ, студенти будуть мати можливість не тільки вчитися у кращих професорів, але і спілкуватися в мультикультурному, міжнародному середовищі з провідними представниками бізнесу та політики України та Європи".

Анатолій Юркевич підкреслив, що "МІБ вже зараз є лідером серед українських шкіл бізнесу в галузі освіти та досліджень, але потрібно ще стати лідером в консалтингу".

На першому засіданні Члени Опікунської ради МІБ ухвалили рішення сформувати, за прикладом провідних університетів світу, фонд розвитку школи - endowment, благодійні внески в який, згідно із законодавством України, звільнені від податків. Студентів МІБ та учасників корпоративних тренінгових програм вже найближчим часом очікує ряд академічних та технологічних інновацій. За словами ректора Міжнародного інституту бізнесу, професора Олександра Савченка, "основна перевага навчання на програмах МВА в нашому навчальному закладі полягає в унікальній можливості отримувати якісну освіту, яка відповідає міжнародним стандартам, вивчати кращий світовий бізнес-досвід, не втрачаючи при цьому зв’язку з Україною. Успіх бізнес-школи вимірюється швидким кар’єрним ростом та значним підвищенням доходів наших студентів і випускників. МІБ - єдина з українських бізнес-шкіл - має міжнародну акредитацію програм МВА Асоціації МВА (Великобританія), що свідчить про визнання наших заслуг міжнародним співтовариством ".

Для довідки: Міжнародний інститут бізнесу (МІБ) - вищий навчальний заклад, заснований в 1993 році відповідно до рішення Уряду України.

Багато власників і керівників українських підприємств та міжнародних компаній знають інститут як інноваційну бізнес-школу європейського типу, яка пропонує найсучасніші навчальні програми, які ефективно задовольняють потреби ринку у розвитку людського капіталу й у створенні цінності бізнесу.

В даний час МІБ пропонує програму другої вищої освіти за спеціальностями "Маркетинг" і "Фінанси", програми Executive МВА і International МВА, є найбільшим в Україні провайдером міжнародних та національних кваліфікаційних програм: CIM (Chartered Institute of Marketing)CIMA (Chartered Institute of Management Accountants)CIPR (Chartered Institute of Public Relations)REFA-International (оптимізація і керування виробничими системами і процесами).

МІБ є партнером великої кількості українських і міжнародних компаній в сфері управлінського розвитку.