2012-02-07

Конкурс на отримання грантів МІБ - Україна для навчання на програмі International MBA

Головна/Новини МІБ/Конкурс на отримання грантів МІБ - Україна для навчання на програмі International MBA

 

Стратегічна ціль МІБ-Україна - бути кращою бізнес-школою України, яка визнана міжнародним суспільством, та рівноправним партнером серед бізнес-шкіл Європи та світу, - може бути досягнута шляхом залучення найкращих, найбільш талановитих, креативних, розумних та сміливих студентів з різних країн світу, які б відкрили для себе прекрасну країну Україну.

Однією з ініціатив, яка слугує для досягнення цієї амбіціозної цілі, є конкурс на отримання грантів МІБ-Україна для навчання на програмі International MBA.

 

В рамках конкурсу МІБ-Україна пропонуються такі гранти:

Грант МІБ-Україна "Жінки-лідери бізнесу"

В конкурсі можуть прийняти участь всі кандидати-жінки, котрі демонструють лідерський потенціал та бажають розвивати професійну кар’єру в менеджменті. Цей грант дозволяє жінкам зменшити фінансові затрати на навчання та стимулює жінок досягти прогресу в кар’єрі.

Сума гранту МІБ-Україна від 1500 євро до 1000 євро.

Кандидати мають надати есе, в якому слід обґрунтувати мотивацію до навчання на програмі МВА, бачення розвитку кар’єри та особистого професійного зростання.

 

Пропонуються 5 грантових стипендій в цій категорії (1 стипендія – 1500 євро, 2 стипендії – 1200 євро, 2 стипендії – 1000 євро).

Грант Наглядової ради МІБ-Україна

Заяви щодо надання гранту приймаються від усіх кандидатів на програму, незалежно від статі, віку та громадянства. Кандидати повинні надати есе, в якому слід обґрунтувати мотивацію до навчання на програмі МВА, бачення розвитку кар’єри та особистого професійного зростання. В есе слід надати розгорнуту інформацію про досягнуті професійні успіхи.

Сума гранту від 1200 євро до 1000 євро.

Теми есе, що рекомендуються для участі в конкурсі для отримання грантів МІБ-Україна:

  • Управлінська ефективність та інновації - чому я обираю програму International MBA МІБ-Україна-УНБ.
  • Моя компанія – вчора, сьогодні, завтра – значення та вплив навчання для організації, в якій я працюю.
  • Моя міжнародна кар’єра – шлях до успіху.

В конкурсі на отримання грантів можуть приймати участь як українські, так і іноземні громадяни. Щоб подати заяву для участі в конкурсі на отримання грантів МІБ-Україна потенційним кандидатам необхідно:

1. Підготовити пакет аплікаційних документів для вступу на програму;

2. Написати есе – мотиваційний лист з поміткою "Для участі в конкурсі на отримання грантів МІБ-Україна".

Пропонуються три гранти в цій категорії .

 

Критерії оцінювання для присудження грантових стипендій

Критерії оцінювання заяв для участі в конкурсі на отримання грантів МІБ-Україна наступні:

Есе – 50 балів

  • Есе буде оцінено за такими критеріями:
  • Стиль та структура – 5 балів
  • Обґрунтування мотивації до навчання - 20 балів
  • Отриманий професійний досвід до початку навчання на програмі – 10 балів
  • Очікування і персональний вклад в програму – 15 балів

Тест міні– GMAT – 10 балів

Рекомендації роботодавця - 20 балів

Співбесіда – 20 балів

 

Для участі в конкурсах на отримання грантів за двома критеріями будуть відібрані кандидати, що набрали в сумі за всіма критеріями не менше 85 балів. Есе має містити оригінальну інформацію, мати чітку структуру та ясність у викладенні думки, обґрунтування унікальної мотивації кандидата навчатися на програмі МВА в МІБ-Україна. Іноземні громадяни повинні обґрунтувати, чим їх привабила Україна, як країна навчання на програмі МВА, та очікування від комунікації з групою, особливості національного та культурного середовища.

Рішення про присудження грантів буде прийматися членами Приймальної комісії та членами Наглядової ради колегіально, ґрунтуючись на обговоренні та персональному голосуванні.

Грантова стипендія може бути використана для зменшення вартості навчання на програмі МВА МІБ-Україна, а також для участі у відкритих семінарах за обраною тематикою. Переможцям конкурсу на отримання грантів буде вручений сертифікат.

 

Запрошуємо прийняти участь в конкурсі на отримання грантів!
Бажаємо натхнення в підготовці есе та перемоги в конкурсі!