2012-02-07

Актуальні питання законодавства з корпоративного управління

Головна/Новини МІБ/Актуальні питання законодавства з корпоративного управління

 

У лютому Центр корпоративного управління Міжнародного інституту бізнесу проведе цикл семінарів, що стосуються актуальних питань корпоративного управління.

 

Відкриє серію семінарів практикум "Судова практика розгляду корпоративних спорів"(15 лютого 2012 р.). Семінар розрахований на досвідчених фахівців у сфері корпоративних відносин і їх правового врегулювання. Програма семінару складається з: обговорення конкретних судових справ, розглянутих вищими судовими інстанціями України, які складають найсучаснішу судову практику застосування розгляду судових спорів норм Цивільного і Господарського кодексів України, Закону "Про акціонерні товариства". Учасникам семінару завчасно буду вислані переліки проблемних питань, які планується обговорювати, будь-який учасник матиме право додати до переліку інші питання, які, на його думку, є проблемними і вимагають обговорення на семінарі.

Потім пройде семінар "Загальні збори акціонерів: нове законодавство і перший досвід його застосування" (16 лютого 2012 р.). Під час семінару учасники обговорять питання підготовки і проведення загальних зборів акціонерів(ЗЗА) з урахуванням положень Закону України "Про акціонерні товариства", а також почують практичні поради фахівця, зможуть обговорити спірні моменти методом "мозкового штурму", обмінятися досвідом з усіма учасниками семінару, а також отримають унікальний пакет роздаткових матеріалів, який включає презентації лектора і велику кількість систематизованих судових рішень у справах про визнання рішень ЗЗА недійсними.

Завершить серію семінарів практикум "Організація кумулятивного голосування в акціонерному товаристві: як реалізувати вимоги нового законодавства" (17 лютого 2012 р.). Метою проведення заходу є повне розуміння особами, відповідальними в АТ за організацію корпоративних подій, усіх деталей і нюансів абсолютно нової для України процедури кумулятивного голосування; фокусування уваги на питаннях, що потребують додаткового врегулювання в локальних нормативних актах АТ; надання учасникам зразків усіх документів, які складаються при проведенні кумулятивного голосування.

За умови участі в двох або трьох заходах буде надана істотна знижка!

З питаннями Ви можете звертатися до Ірини Биляченко - тел.(044) 22-88-759(прямій), 585-00-33(багатоканальний), e - mail: Irina.Bilyachenko@iib.com.uacg@iib.com.ua,www.iib.com.ua/cg.