2012-01-30

Світлана Козаченко та Інна Касабова взяли участь у Зимовому інституті УАРМБО-2012 "Корпоративна соціальна відповідальність бізнесу та освіти: досвід та проблеми розвитку"

Головна/Новини МІБ/Світлана Козаченко та Інна Касабова взяли участь у Зимовому інституті УАРМБО-2012 "Корпоративна соціальна відповідальність бізнесу та освіти: досвід та проблеми розвитку"

Світлана Козаченко, координатор Центру соціальної відповідальності бізнесу та ділової етики, та Інна Касабова, викладач-дослідник, взяли участь у Зимовому інституті УАРМБО-2012 "Корпоративна соціальна відповідальність бізнесу та освіти: досвід та проблеми розвитку", що проходив з 23 по 28 січня 2012 р. у Національному університеті водного господарства та природокористування (м. Рівне), за підтримки Мережі Глобального договору ООН Україні, компаній: "ДТЕК", "Ернст енд Янг", "Київстар", "Оболонь", "СКМ", Центру "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності".

Програма Зимового інституту включала цілу низку перспективних та актуальних питань з практики корпоративної соціальної відповідальності та етики бізнесу, інституціонального забезпечення КСВ, соціального аудиту, тенденцій розвитку соціального підприємництва, корпоративного волонтерства у світі та Україні тощо. Було представлено кейси та соціальні звіти таких провідних вітчизняних компаній, як "Київстар", "Оболонь", "Ернст енд Янг", "СКМ", "ДТЕК", "Метінвест".

Напрями застосування коучингу при викладанні дисципліни "КСВ", конкурентні переваги від впровадження КСВ, пріоритети розвитку КСВ та перспективи соціального підприємництва в Україні, цікаві практики КСВ таких відомих компаній, як "АШАН Україна Гіпермаркет", "Платинум Банк", "Комфі Трейд", "Турбоатом", "Індустріалбанк", "Фокстрот", "Емвей Україна", "Альфа-банк", "МТС Україна" - це та багато інших актуальних аспектів теорії та практики корпоративної соціальної відповідальності було представлено в ході Зимового інституту УАРМБО-2012.

Учасники Зимового інституту отримали нові теоретико-методичні та прикладні знання з актуальних питань КСВ в освіті та практиці бізнесу в Україні, векторів імплементації набутого досвіду у вітчизняній системі освіти та господарювання.

Корисними для Центру КСВ та ділової етики виявились знання з практиці використання міжнародних стандартів КСВ, особливостей реалізації зовнішньої політики щодо КСВ в ЄС та світі в цілому.