2012-01-18

"ТОП-100. Рішення для бізнесу". МІБ - лідер бізнесу України

Головна/Новини МІБ/"ТОП-100. Рішення для бізнесу". МІБ - лідер бізнесу України

 

Міжнародний інститут бізнесу знову увійшов до ТОП-100 Лідерів бізнесу України. Такі результати дослідження "ТОП-100. Рішення для бізнесу" дослідницького центру Rating TOP-100, які були опубліковані в Українській Інвестиційній газеті.

Оцінка незалежних експертів ґрунтується на інформації, отриману "в полях" - партнерів, клієнтів, постачальників та конкурентів

 

У 2011 році були усі підстави для такої високої оцінки МІБ. Проведено десятки корпоративних програм у найрізноманітніших галузях економіки: банківському секторі, фармацевтиці, страхуванні, ресторанному бізнесі. Особливу увагу було приділено управлінню виробництвом та оптимізації виробничих процесів на промислових підприємствах. Власники і топ-менеджери компаній, навчаючись на МВА-програмах в МІБ, знайшли нові шляхи вдосконалення роботи їхніх підприємств. Маркетологи (програми другої вищої освіти, УПБА, та Chartered Institute of Marketing, CIM) привнесли свіжі ідеї в просування продуктів, послуг і брендів на ринку. Економісти (програми УПБА і Chartered Institute of Management Accountants, CIMA) удосконалили системи управління та контролю фінансових потоків.

Безумовно, завжди приємно отримувати нагороди, які підтверджують високий рівень професіоналізму та практичного спрямування навчання, яке проводиться в інституті. Удвічі приємніше усвідомлювати, що результати роботи колективу МІБ приносять тут і зараз користь людям, організаціям і підприємствам України; дозволяють підвищувати ефективність роботи, мотивують на вдосконалення діяльності.

Отримана нагорода по праву належить не тільки МІБу, а й кожному нашому випускнику, студенту, кожному підприємству-партнеру.