2011-11-08

Наталія Загорняк взяла участь у тренінгу British Council "Сприяння соціальному підприємництву", що відбувся у Києві з 31 жовтня по 4 листопада 2011 р.

Головна/Новини МІБ/Наталія Загорняк взяла участь у тренінгу British Council "Сприяння соціальному підприємництву", що відбувся у Києві з 31 жовтня по 4 листопада 2011 р.

 

Наталія Загорняк, доцент кафедри бізнес-адміністрування, контент - лідер Центру соціальної відповідальності бізнесу та ділової етики МІБ, успішно пройшла конкурсний відбір і взяла участь у тренінгу для тренерів проекту "Сприяння соціальному підприємництву", що відбувся під егідою British Council у Києві з 31 жовтня по 4 листопада 2011 р.

 

"Сприяння соціальному підприємництву" — це новий проект British Council в Україні та інших країнах світу. Його головна мета — поширення ідеї соціального підприємництва в українському суспільстві та надання юридичної, фінансової й консультативної допомоги соціальним підприємцям, які прагнуть розпочати власну справу.

Проект "Сприяння соціальному підприємництву" в Україні проводиться зусиллями British Council в Україні, Фонду Східна Європа, PricewaterhouseCoopers в Україні, Ерсте Банку, Міжнародного Фонду "Відродження" за сприяння Erste Stiftung і Українського фонду підтримки підприємництва. Цей проект спрямований на реалізацію міжнародної програми з навчання та обміну досвідом завдяки залученню місцевих громад і закладів у Великій Британії та їхніх потенційних партнерів в Україні. Він дозволить налагодити партнерські стосунки між державним, приватним і громадським секторами. Цей проект створить платформу для співробітництва, навчання і обміну досвідом.