2011-11-03

Навчання та розвиток персоналу із МІБ

Головна/Новини МІБ/Навчання та розвиток персоналу із МІБ

 

У Міжнародному інституті бізнесу 27-29 жовтня під керівництвом провідного майстра МІБ з питань розвитку та навчання персоналу Наталії Волнянської, заступника регіонального директора з питань управління персоналом мережі будівельно-господарських гіпермаркетів "Епіцентр К", пройшов практикум на тему "Системний підхід в навчанні та розвитку персоналу: багато деталей і кожна важлива".

Деталей було дійсно багато: "Програма була оформлена і презентована таким чином, що питання, які виникали в голові під час лекції, навіть не озвучувалися, а вирішувалися і розкривалися наступним слайдом або роздатковим матеріалом".

 

Поставлені цілі були досягнуті! МІБ забезпечив учасників комплексом знань і навичок для якісної побудови, вдосконалення системи навчання в компанії, а у відповідь учасники віддячили нам своїми щирими словами та побажаннями:

 

"Хочу подякувати Вам за професійну підготовку навчання у всіх його проявах.

Атмосфера у закладі просто чудова, це завдяки працівникам МІБ

Організація справді була на високому рівні. Тренер теж була професіоналом своєї справи, яка добре володіє матеріалом та аудиторією.

Ми дізналися багато корисного для себе.

Щасти вам."

(Вікторія Чуприна,

Костал, спеціаліст з персоналу )

 

"Не зупинятись на досягнутому! Постійного руху вперед!"

(Леся Герилів,

Леоні Вайеринг Системс, начальник відділу підготовки кадрів)

 

"Получила возможность увидеть некоторую информацию под новым углом. Все подано понятно, логично, последовательно. Спасибо."

(Ніна Батракова,

Епіцентр К, тренер)

 

"Узнала новые термины и подходы в развитии программ внутренними тренерами, в работе с поставщиками. Сформировала мнение о системе обучения и развития."

(Юлія Антіпіна,

ДТЕК Павлоградвугілля, головний спеціаліст відділу навчання)

 

"Организация превосходна, коммуникация информирования на высоком уровне. При возможности, обязательно поучаствую в программах Н. Волнянской. Все супер! Спасибо!"

(Ніязов Рустам,

Нова Пошта, начальник відділу навчання та атестації персоналу)