2011-10-19

Церемонія вручення дипломів випускникам програм IMBA та УПБА

Головна/Новини МІБ/Церемонія вручення дипломів випускникам програм IMBA та УПБА

 

Роки навчання пролетіли непомітно і 8 жовтня 2011 р. у конференц-залі Міжнародного інституту бізнесу відбулась урочиста церемонія вручення дипломів випускникам програм International MBA та Української програми бізнес-адміністрування (друга вища освіта). Це була вже шоста випускна церемонія програми International MBA та чотирнадцята – програми УПБА. У цьому році успішно завершили своє навчання та отримали дипломи 18 випускників програми IMBA та 10 - програми УПБА.

Гостями церемонії були Ендрю Гаудес, заступник декану факультету бізнес-адміністрування Університету Нью-Брансвік, Канада, Ассад Давід, директор міжнародних програм факультету бізнес-адміністрування УНБ, Канада, Катя Чаба, радник, керівник відділу технічного співробітництва Посольства Канади в Україні, викладачі та інші почесні гості.

За традицією випускну церемонію відкрив Президент МІБ-Україна Олександр Савченко, який привітав випускників із успішним завершенням навчання та побажав не зупинятися на досягнутому, а завжди рухатися вперед.

 

Із вітальним словом до випускників програм звернувся заступник декану факультету бізнес-адміністрування УНБ, Канада, Ендрю Гаудес. Він привітав випускників від імені Університету Нью-Брансвік і повідомив, що за традицією, започаткованою на святкуванні 225-ої річниці УНБ, на пам’ять про цю подію кожному випускникові програми IMBA вручається монета з логотипом УНБ, випущена у 2011 році. Він також висловив надію, що ця монета буде служити символом того, що "вони були, є та назавжди залишаться частиною всесвітньої сім’ї випускників УНБ, що працюють, щоб творити краще сьогодення".

У цьому році зі зверненням до випускників від імені пана Карона, посла Канади в Україні, виступила пані Катя Чаба, котра також привітала випускників та сказала, що дуже рада тим відносинам, що склалися між МІБ-Україна та бізнес-школами Канади. Вона нагадала про важливу роль Інституту у розвитку науки в нашій країні та зміцненні відносин між Україною та Канадою. Також побажала успіху в подальшій професійній діяльності випускників та висловила впевненість, що вони будуть достойно представляти бізнес-еліту України.

Із теплими словами до випускників звернулися викладачі програм Олександр Окунєв, Людмила Батенко та Наталія Писаренко, котрі побажали їм сміливо дивитися вперед та не забувати інститут, що є надійним партнером у реалізації нових цікавих проектів.

Церемонія вручення дипломів пройшла в урочистій обстановці під голосні аплодисменти. Кращими студентами 2011 року стали: Алла Ідобаєва (IMBA), Генріх Деринг (IMBA), Анатолій Стрельченко (IMBA), Анна Налєскіна (IMBA) та Анна Котковець (УПБА). Вони отримали пам’ятні подарунки.

Далі виступили випускники програм: Генріх Деринг (IMBA) і Анна Котковець (УПБА). Вони поздоровили своїх колег із черговим досягненням, висловили вдячність викладачам програм за ті знання та підтримку, що отримували під час навчання, а також підкреслили корисність не лише теоретичних, але й практичних занять на програмах.

Приємним сюрпризом на церемонії став виступ випускника програми IMBA 2008 року Олександра Поддєнєжного, котрий розповів про свій досвід та досягнення після закінчення програми IMBA.

Під час перегляду відеофільму про роки навчання у залі панувала тиша. Позаду залишилися два роки напруженої роботи: рішення бізнес-кейсів, розробка індивідуальних проектів для своїх компаній та участь у групових креативних проектах, рольові ігри, підготовка презентацій та гарячі дискусії. Нагородою за це стала приналежність до української інтелектуальної еліти, успішна кар’єра та зовсім інше мислення, що буде визначати подальший життєвий шлях.

На завершення церемонії випускникам були вручені членські картки Асоціації Випускників МІБ-Україна, і церемонія перейшла у неформальне спілкування під час фуршету.

Увесь колектив Міжнародного інституту бізнесу приєднується до привітань та бажає нашим випускникам нових перспективних ідей, ефективних та інноваційних рішень!

Із побажаннями успіхів та до нових зустрічей! Команда МІБ-Україна