2011-08-01

Стартував новий проект МІБ та CIPE "Удосконалення корпоративного управління в приватних та сімейних компаніях".

Головна/Новини МІБ/Стартував новий проект МІБ та CIPE "Удосконалення корпоративного управління в приватних та сімейних компаніях".

 

З урахуванням партнерських стосунків, що вже склалися, і спільності завдання вдосконалення корпоративного управління у сфері малого і середнього бізнесу Міжнародний Інститут Бізнесу (далі - МІБ) разом з Центром Міжнародного Приватного Підприємництва (далі - CIPE) прийняли рішення про реалізацію в 2011 - 2012 рр. спільного проекту "Удосконалення корпоративного управління в приватних і сімейних компаніях України" (далі - "Проект").

 

Проект передбачає розробку тексту методичних рекомендацій по корпоративному управлінню в приватних і сімейних компаніях, реалізацію спільно з бізнес - асоціаціями круглих столів з цієї тематики в чотирьох великих містах України, поширення узагальнених рекомендацій серед учасників заходів.

Окрім цього, ще одним завданням Проекту є вдосконалення нормативної бази, зокрема роботи Експертних груп по розробці і супроводу проходження у Верховній раді України проекту Закону України "Про товариства з обмеженою відповідальністю" (у частині питань корпоративного управління).

На сайті МІБ буде розроблений спеціальний розділ, присвячений Проекту, на якому будуть розміщені у вільному доступі усі методичні матеріали, календар подій, форум для їх обговорення, можливість отримання безкоштовних онлайн-консультацій тощо.

Завершить Проект конференція "Питання корпоративного управління в приватних і сімейних компаніях" за участю представників міністерств і відомств, експертів Проекту, представників міжнародних організацій.