2011-07-25

Літнього суботнього дня 16-го липня, в стінах Міжнародного інституту бізнесу царювала особливо святкова атмосфера.

Головна/Новини МІБ/Літнього суботнього дня 16-го липня, в стінах Міжнародного інституту бізнесу царювала особливо святкова атмосфера.

 

Не дивно, бо в цей день проходила 9-та церемонія випуску групи програми Executive MBA для керівників та керуючих власників українських та міжнародних компаній.

Відкрила церемонію святкова хода випускників та професорів МІБ-Україна під звуки гімну всіх студентів "Gaudeamus"

Віце-президент з академічних програм МІБ-Україна Ольга Карпова привітала випускників, гостей та професорсько-викладацький склад: професора зі стратегії та фінансів Володимира Савчука, професора з маркетингу Наталію Писаренко, професора з операційного менеджменту Людмилу Батенко.

 

 

Ольга нагадала випускникам по їх есе, що були написані при вступі на програму. Майже два роки навчання промайнули як мить, не дивлячись на велике навантаження. І, згадуючи про свої плани та мрії, кожен трошки занурився в минуле. Занурився лише на мить, щоб повернувшись подякувати собі за свої сверхзусилля, що були необхідні для осягнення премудростей науки та трансформації їх, за підтримки професорів, викладачів, в свою практику.

 

Професор Володимир Савчук в своєму вітальному виступі відмітив, що настає нова сучасна епоха, в якій шлях до багатства лежить вже не через силу, ресурси, технології та інформацію. "Саме спроможність до інновацій та швидкі зміни прокладуть Вам шлях, нашим випускникам, до успіху. Та багато з Вас цю здатність в собі відкрили та продемонстрували в МІБ".

 

Почесний гість церемонії Максим Бугрій, випускник МВА, один з керівників в Національному Інституті стратегічних досліджень при Президенті України, привітав випускників та їх близьких і розповів про те, чому варто отримувати МВА в Україні. Він уявив нашу державу в вигляді великої корпорації, в якій випускники МВА, отримав необхідні знання з ключових напрямків бізнесу, грамотно застосовуючи вивчені техніки та інструменти, зможуть вивести бізнес і країну на світовий рівень.

 

Під оплески одногрупників церемонію продовжив староста курсу Володимир Гіщак. Володимир з вдячністю згадав викладачів, що протягом всього навчання підтримували та направляли учасників програми. Також розказав про те, що в стінах інституту знайшов друзів на все життя, що досить складно зробити в дорослому житті.

 

Менеджер програми Людмила Панченко не тільки поздоровила випускників, але і висловила вдячність їх рідним та близьким. Їх підтримка та допомога були неоціненними, забезпечуючи надійний "тил" всі ці два роки. Особливо приємно було бачити самих молодших гостей. За період навчання в МІБ деякі наші студенти стали мамами, папами й молодими бабусями!

 

Вже стало традицією нагороджувати найкращих випускників програми. В цьому році за результатами навчання на програмі Executive MBA 2009-2011 були відмічені: Юрій Ланграф (Global Logic), Оксана Велічко (KIY), Ірина Олейникова (Донбас Арена), Володимир Гіщак (МЦТ).

 

 

Багато спогадів нахлинуло під час перегляду фільму "Міжнародний інститут бізнесу. Чи є життя після диплому?", де були закарбовані моменти з навчального процесу в МІБ, фрагменти дискусій в аудиторії, веселих та голосних святкувань.

 

Завершенням церемонії стали слова керівника офісу випускників МІБ Лідії Пащук: "Вітаємо IX когорту випускників програми з початком нового етапу в їх професійному житті. Бажаємо частіше повертатися в бізнес-школу, що за два роки стала рідною, щоб отримати натхнення для підкорення все нових та нових вершин. Ми з Вами є і будемо партнерами в реалізації нових цікавих та спільних проектів".

 

В цьому році випускниками програми Executive MBA стали власники та топ-менеджери провідних українських та закордонних компаній: Дніпроенерго, Ашан Росія, МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРРІ УКРАЇНА, Global Logic, KIY, Донбас Арена, МЦТ, Метінвест, Технотон, СК Інвестсервіс, СК Альфа-страхування, ПрофіМедіа та інші.

 

Перекинувши китиці на шапочках зліва направо, колишні студенти програми Executive MBA стали її випускниками. Конфедератки полетіли в небо….
Список випускників МВА МІБ збагатився новими іменами.