2011-07-18

Хто гарно працює – той гарно відпочиває

Головна/Новини МІБ/Хто гарно працює – той гарно відпочиває

 У погоні за прибутками, ринковими долями, кеш флоу та ліквідністю ми часом забуваємо про те, що жити потрібно повноцінно, різноманітно, гармонічно.

У середині липня МІБ-Україна запросив своїх випускників та слухачівпрограм МВА зробити паузу, "зупинити мить", й просто поспілкуватись у затишній комфортній обстановці.

Чудовий ресторан "Бахус" ("Bacchus Class") гостинно відкрив МІБовцям свої двері.

 

Радість зустрічі із одногрупниками, нові знайомства, розповідь сомельє щодо особливостей вин та грамотному їх вжитку, чудова "жива" музика, справжнє іскристе вино – все було пронизано енергією спорідненості.

Не обійшлося й без офіційної частини. Президент Асоціації випускників МВА Сергій Гаврилко вручив картки новим членам Асоціації.

Досвідчені успішні керівники, дещо стомлені після робочого дня, поринули у спогади про світлі часи навчання у МІБі. Й засяяли очі, пройшла втома, радістю наповнився зал.

Такі зустрічі, безумовно, будуть проводитись інститутом і в майбутньому. В наш турбулентний час так не вистачає простого спілкування з людьми, котрим довіряєш, і з якими об‘єднують роки отримання знань та загальні корені Alma Mater, що є однією з найважливіших складових навчання в бізнес-школі.