2011-07-25

У літній суботній день, 16 липня, в стінах Міжнародного інституту бізнесу панувала особлива святкова атмосфера.

Головна/Новини МІБ/У літній суботній день, 16 липня, в стінах Міжнародного інституту бізнесу панувала особлива святкова атмосфера.

 Чи не дивно, адже в цей день проходила 9-а церемонія випуску групи програми Executive MBA для керівників і керуючих власників українських і міжнародних компаній.

Відкрила церемонію урочиста хода випускників і професорів МІБ-Україна під звуки гімну всіх студентів "Gaudeamus".

Віце-президент з академічних програм МІБ-Україна Ольга Карпова привітала випускників, гостей та професорсько-викладацький склад: професора зі стратегії та фінансів Володимира Савчука, професора з маркетингу Наталю Писаренко, професора з операційного менеджменту Людмилу Батенко.

Ольга нагадала випускникам їх есе, написані під час вступу на програму. Майже два роки навчання промайнули як мить, незважаючи на велике навантаження. І, згадуючи свої плани та мрії, кожен злегка занурився у минуле. Занурився лише на мить. Щоб, повернувшись, подякувати собі за всі надзусилля, які були необхідні для осягнення премудростей науки і трансформації її – за підтримки професорів, викладачів – в свою практику.

 

 

Професор Володимир Савчук в своєму вітальному виступі зазначив, що настає нова сучасна епоха, де шлях до багатства лежить вже не через силу, ресурси, технології та інформацію. "Саме здатність до інновацій і швидкості змін прокладе шлях вам, нашим випускникам, до успіху. І багато хто з вас цю здатність у собі відкрив та продемонстрував у МІБ".

 

Почесний гість церемонії Максим Бугрій, випускник MBA, один з керівників в Національному Інституті стратегічних досліджень при Президентові України, привітав випускників та їх близьких і розповів про те, чому варто отримувати MBA в Україні. Він представив нашу державу у вигляді великої корпорації, в якій випускники MBA, отримавши необхідні знання по ключових напрямах бізнесу, грамотно застосовуючи вивчені техніки та інструменти, зможуть вивести бізнес і країну в цілому на світовий рівень.

 

Під аплодисменти одногрупників церемонію продовжив староста курсу Володимир Гіщак, з вдячністю згадав викладачів, які на всьому протязі навчання підтримували та направляли учасників програми. Володимир розповів, що в стінах інституту завів друзів на все життя, що настільки не просто в дорослому житті.

 

 

Беззмінний менеджер програми Людмила Панченко не тільки привітала випускників, а й висловила подяку їх рідним та близьким. Їх підтримка і допомога були безцінними, забезпечуючи надійний "тил" всі ці два роки. Особливо приємно було бачити на церемонії самих маленьких гостей. За період навчання в МІБ деякі наші студенти ставали мамами, папами і молодими бабусями!

 

Вже стало традицією нагороджувати призами найкращих випускників програми. В цьому році за результатами навчання на програмі Executive MBA 2009-2011 були відзначені: Юрій Ландграф (Global Logic), Оксана Величко (KIY), Ірина Олейникова (Донбас Арена), Володимир Гіщак (МЦТ).

Багато спогадів нахлинуло під час перегляду фільму "Міжнародний інститут бізнесу. Чи є життя після диплому?", де були кадри днів навчання в МІБ, занять, дискусій в аудиторії та веселих, гучних свят.

 

Завершенням церемонії стали слова керівника офісу випускників МІБ Лідії Пащук: "Вітаємо IX когорту випускників програми з початком нового етапу в їх професійному житті. Бажаємо якомога частіше повертатися в рідну за два роки бізнес-школу за натхненням для підкорення нових вершин. Ми з вами є і будемо партнерами в реалізації нових цікавих спільних проектів".

 

В цьому році випускниками програми Executive MBA стали власники і топ-менеджери провідних українських та зарубіжних компаній: Дніпроенерго, Ашан Росія, МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРРІ УКРАЇНА, Global Logic, KIY, Донбас Арена, МЦТ, Метінвест, Технотон, СК Інвестсервіс, СК Альфа-страхування, ПрофіМедіа и др.

 

Переваживши пензлика на шапочках з ліва на право, колишні студенти програми Executive MBAстали її випускниками. Конфедератки полетіли в небо…
Список випускників МВА-МІБ збагатився новими іменами.