2011-06-27

В рамках програми Літнього Інституту для викладачів, організованого Українською асоціацією бізнес-освіти , пройшли навчальні модулі, присвячені розробці методики викладання дисципліни "Корпоративна соціальна відповідальність".

Головна/Новини МІБ/В рамках програми Літнього Інституту для викладачів, організованого Українською асоціацією бізнес-освіти , пройшли навчальні модулі, присвячені розробці методики викладання дисципліни "Корпоративна соціальна відповідальність".

Дослідник Центру соціальної відповідальності бізнесу та ділової етики Міжнародного Інституту Бізнесу, викладач кафедри суспільних дисциплін, Анна Чумак, взяла участь в навчанні на програмі Літнього Інституту УАРМБО.

В процесі навчання викладачі мали можливість познайомитися із загальними закономірностями взаємодії бізнесу і суспільства, з основами їх використання в управлінні організаціями, сформувати базові знання з теорії і практики корпоративної соціальної відповідальності (КСВ). Завдяки участі в програмі представників провідних українських бізнес-компаній - СКМ, ДТЕК, Київстар, МТС, Оболонь та інших, учасники мали можливість познайомитися із кейсами в сфері КСВ. Запропоновані кейси будуть включені в програми курсів МВА, УПБА та дозволять познайомити слухачів із досвідом кращих КСВ-практик компаній.