2011-06-22

Студенти програми CIPR мали можливість відвідати майстер-клас на тему "Building Reputation through Financial Communications and Investor Relations"

Головна/Новини МІБ/Студенти програми CIPR мали можливість відвідати майстер-клас на тему "Building Reputation through Financial Communications and Investor Relations"

 

18 червня в Міжнародному інституті бізнесу студенти сертифікатного і дипломного рівнів програми CIPR мали можливість відвідати майстер-клас на тему "Building Reputation through Financial Communications and Investor Relations", який провів Мирон Василик. Один з найвідоміших експертів в галузі комунікацій, викладач програм CIPR, старший віце-президент The PBN Company. Під час майстер-класу особлива увага була приділена тому, що багато компаній залучають грошові кошти із закордону і діють на публічному ринку, і тому важливо збудувати правильні стосунки з інвесторами, для чого треба слідувати семи ключовим принципам. У рамках лекції обговорювалися питання про розробку фінансового календаря, поведінку компанії при виході на ринок IPO, управління репутацією компанії і її вплив на інвестиційну привабливість. Також студенти отримали можливість ознайомитися з кейсами, розробленими the PBN Company.

Тема майстер-класу була актуальною не лише для студентів, працюючих в інвестиційних компаніях, таких як Concorde Capital, але і для студентів працюючих в інших сферах бізнесу.

 

 

Коментарі студентів:

"Безумовно лекція була дуже цікава, оскільки в ній освітлювалася тема, яка розкривалася практикуючим фахівцем і усі рекомендації і інформація, кейси були з професійної практики самого лектора. Обговорення було живим, оскільки виявилось, що багато студентів цікавить ця тема, як для розширення кругозору, так і для розвитку в професійній сфері. Лекція спонукала дізнатися більше про побудову стосунків з інвесторами, не останню роль в цьому рішенні зіграло натхнення, з яким Мирон Василик розповідав про ці стосунки".

Світлана Бондаренко, асистент маркетинг менеджера, "Epson Europe B.V."