2011-06-22

Програма International MBA підтверджує свою назву через втілення низки нових ініціатив

Головна/Новини МІБ/Програма International MBA підтверджує свою назву через втілення низки нових ініціатив

 У період з 4 по 18 червня 2011 року група студентів і викладачів програми International MBA перебувала в ALBA Business school (Афіни, Греція) у рамках домовленостей між МІБ-Україна та ALBA Business school про обмін студентами і викладачами. Програма перебування була складена таким чином, що українські студенти змогли не тільки порівняти рівень та актуальність викладання, але й отримати нові знання, відвідавши навчальні курси, які читали всесвітньо відомі професори. Вони стали учасниками щорічного "Business Executive Breakfast" і відвідали міжнародний семінар з ризик -менеджменту.

 

Крім того, наші студенти змогли виділити вільний час для того, щоб відвідати неповторно чудові грецькі острови з незайманою природою, насолодитися чарівними грецькими краєвидами, теплою та прозорою морською водою, та скуштувати надзвичайно смачні страви грецької кухні.

Така унікальна можливість була отримана завдяки підписанню спільної угоди про партнерство між бізнес-школами. В свою чергу, грецькі студенти відвідають МІБ-Україна, де вони стануть слухачами курсу "Різниця в кросс-культурних комунікаціях" у рамках програмиInternational MBA. Таким чином, поєднуючи приємне з корисним, студенти International MBA розширюють свій кругозір та отримують нові знання, які відкривають перед ними нові можливості в бізнесі, кар`єрному зростанні та в спілкуванні.