2011-06-01

У Донецьку обговорили сучасні методи управління державними організаціями

Головна/Новини МІБ/У Донецьку обговорили сучасні методи управління державними організаціями

24-25 травня в Донецьку проходив V Національний Форум, присвячений питанням реструктуризації управління державними організаціями в Україні. Примітно, що ініціатором форуму виступила Донецька облдержадміністрація в особі губернатора Анатолія Близнюка. Даний факт свідчить про розуміння з боку влади, що існуюча система управління давно застаріла, не відповідає сучасним вимогам і потребує реформування.

В якості експертів до виступу перед управлінцями області були запрошені провідні фахівці, які на прикладах показали сучасні методи управління державними організаціями.

Про інноваційні методики в управлінні державними організаціями і про маркетинговий підхід до управління розвитком міста, зокрема, розповіла Наталія Писаренко, професор, завідуюча кафедрою маркетингу Міжнародного Інституту Бізнесу. Ключовою ідеєю виступу Наталії був принцип "Стався до свого міста, як до свого будинку. Місто - це в першу чергу його жителі, а вже потім - стіни ", люби, захищай та оберігайте його, тоді й інші зможуть його полюбити.

Детальна інформація про захід на сайті:

www.ch.kiev.ua