2010-10-23

16 жовтня відбувся випуск п’ятої когорти, спільної з University of New Brunswick, програми International MBA.

Головна/Новини МІБ/16 жовтня відбувся випуск п’ятої когорти, спільної з University of New Brunswick, програми International MBA.

 

З успішним закінченням програми випускників привітали Олександр Савченко, голова наглядової ради МІБ, Володимир Заболотний, президент МІБ, Ендрю Гаудес, заст. декана факультету бізнес-адміністрування Університету Нью-Брансвік (Канада), Ассад Давид, директор з міжнародних програм Університету Нью-Брансвік (Канада), викладачі й адміністрація МІБ.

Цього року випускниками став топ-менеджмент провідних українських і міжнародних компаній: "Hudson Global Resources", "Science Technology Centre Ukraine", "Astarta", "Vents", "Garantiya", "Zvenigora Cheese" та інші.

 

Від імені випускників виступив Ілля Моторний, компанія "Vents", менеджер з розвитку сектору побутової вентиляції. Ілля висловив подяку викладачам МІБ, підкреслив важливість і актуальність вивчених предметів, а також професіоналізм викладачів.

Ми щиро бажаємо нашим випускникам нових значних досягнень і перемог, адже успіх школи бізнесу - це, у першу чергу, успіх її випускників.

Програми МВА стартували в МІБ у 2002 році. За цей період більше 400 осіб пройшло навчання на програмах EMBA і IMBA, сьогодні наші випускники є елітою, як українського, так і міжнародного бізнесу.