2010-10-01

Програма для HR-директорів та менеджерів з персоналу "Системний підхід в управлінні людськими ресурсами компанії: практичні аспекти - 2010"

Головна/Новини МІБ/Програма для HR-директорів та менеджерів з персоналу "Системний підхід в управлінні людськими ресурсами компанії: практичні аспекти - 2010"

 

Раді повідомити, що Міжнародний інститут бізнесу розпочинає новий цикл підготовки фахівців HRM. Програма була доопрацьована з урахуванням посткризових змін у компаніях і з’явиться перед HR-фахівцями в новому ключі.

 

Оновлена програма складається з 4 модулів:

Модуль 1. Стратегія і тактика управління людськими ресурсами в нових умовах (01-02 жовтня 2010 р.)

Модуль 2. Розробка компетенцій та оцінка персоналу (22-23 жовтня 2010 р.)

Модуль 3. Управління знаннями в організації: нові прийоми нарощування інтелектуального капіталу та забезпечення конкурентоспроможності (05-06 листопада 2010 р.)

Модуль 4. Управління винагородженням: адаптивні інструменти забезпечення зовнішньої і внутрішньої справедливості (19-20 листопада 2010 р.)

Тренерами на програмі є незмінний керівник проекту Руслан Лемещук, керівник напряму HRM та управлінської майстерності Міжнародного інституту бізнесу, керуючий партнер інвестиційної консалтингової компанії AB-Capital, директор Школи бізнес-тренерської майстерності, а також команда професіоналів у сфері HRM:

Ольга Цапро - директор з персоналу Корпорації "Артеріум", сертифікований бізнес-тренер,

Анна Підгірна - директор з персоналу компанії Microsoft, сертифікований бізнес-тренер,

Олена Кожевіна - директор з персоналу українського представництва компанії Quintiles,

Наталія Волнянська - керівник Корпоративного університету Корпорації "Артеріум", лідер Школи бізнес-тренерської майстерності, сертифікований бізнес-тренер,

Леся Чередниченко - керівник напряму оцінки персоналу Корпорації "Артеріум", сертифікований бізнес-тренер.

Хочемо повідомити, що в рамках цієї програми ми проводимо Закритий безкоштовний майстер-клас "Управління організаційною ефективністю. HR - лідер змін" лише для клієнтів Міжнародного інституту бізнесу.

На програми можна зареєструватися у менеджера програми Ольги Ісаєвої за тел. (044) 585-00-33, внутр. 153, а також по e-mail: seminars@iib.com.ua