2010-10-04

СТАРТ ОСІННЬОГО ЦИКЛУ ПРОГРАМИ HRM від Міжнародного інституту бізнесу

Головна/Новини МІБ/СТАРТ ОСІННЬОГО ЦИКЛУ ПРОГРАМИ HRM від Міжнародного інституту бізнесу

 

У Міжнародному інституті бізнесу стартувала програма для HR-фахівців "Системний підхід в управлінні персоналом компанії: практичні аспекти - 2010".

Унікальність програми полягає в тому, що тренерами програми є виключно практикуючі фахівці галузі HRM, керівники служб персоналу провідних компаній України та світу.

 

Початок осіннього циклу підготовки фахівців з управління людськими ресурсами поклало проведення 24 вересня 2010 р. майстер-класу керівника та ідейного натхненника програми Руслана Лемещука "Управління організаційної ефективністю. HR - лідер змін".

Протягом 3 годин учасники майстер-класу мали можливість ознайомитися з технологіями управління організаційною ефективністю й організаційними перетвореннями, отримати уявлення про те, яким чином можна підвищити організаційну ефективність, а також навчилися впроваджувати зміни та конструктивно керувати можливим опором.

Перший модуль програми "Стратегія і тактика управління людськими ресурсами компанії в нових умовах" пройшов 1-2 жовтня та був присвячений визначенню стратегічної ролі HR в різних умовах функціонування бізнесу.

Учасники дізналися як застосовувати різні інструменти розробки та реалізації стратегічних та операційних завдань компанії, а також навчилися самостійно розробляти стратегію управління людськими ресурсами.

Дякуємо за успішне проведення семінару Руслану Лемещуку, керівнику HRM-напрямку Міжнародного інституту бізнесу, а також Ганні Підгірній, HR-директору Microsoft Україна.

Запрошуємо Вас взяти участь у другому модулі програми - "Розробка компетенцій та оцінка персоналу", 22-23 жовтня 2010 р. Тренером цього модуля є Леся Чередниченко - керівник напрямку оцінки персоналу Корпорації "Артеріум", сертифікований бізнес-тренер.

З питань участі в програмі звертайтеся до менеджера програми - Ольги Ісаєвої за тел. (044) 585-00-33 (внутр. 153), або по e-mail seminars@iib.com.ua