2010-10-06

Міфи вимірювання в оцінюванні ефективності PR

Головна/Новини МІБ/Міфи вимірювання в оцінюванні ефективності PR

 

Шановні колеги,

Запрошуємо Вас взяти участь у засіданні Клубу PR Міжнародного інститут бізнесу, присвяченому зустрічі з Полом Нобель, FCIPR, старшим екзаменатором CIPR Advanced Certificate та сертифікованим тренером CIPR.

Зустріч відбудеться у середу, 6 жовтня, о 17.30 в Міжнародному інституті бізнесу, в конференц-залі, к.201, за адресою: м.Київ, Брест-Литовське шосе, 8-А.

 

Спеціально для спільноти МІБ та CIPR, що об’єднує викладачів, студентів, випускників і потенційних кандидатів на навчання на програмах CIPR в МІБ, Пол Нобль, FCIPR, проведе лекцію на тему:

"Міфи вимірювання в оцінюванні ефективності PR"

Ви матимете ексклюзивну можливість поспілкуватися безпосередньо з Полом Нобель та поділитися своїми думками під час дискусії. Також Ви зможете поставити питання і висловити власну точку зору у спілкуванні із студентами, випускниками та викладачами програм CIPR, учасниками Клубу PR МІБ.

Команда МІБ переконана, що вечір із Полом Нобель і викладачами CIPR буде дуже цікавим та надзвичайно корисним для всіх учасників заходу; ми переконані, що всі учасники клубу PR отримають нову інформацію та ідеї про останні тенденції індустрії PR у Великобританії та Європі, а також зможуть обмінятися поглядами стосовно нинішньої ситуації в українській індустрії PR.

Робоча мова зустрічі – англійська.

Для участі в зустрічі, будь ласка, зареєструйтеся за адресою: seminars@iib.com.ua абоcipr@iib.com.ua

Реєстраційна анкета

Контактна особа - Лідія Пащук, тел..: 585 0033

Вартість участі - 150 грн.

Для студентів та випускників МІБ СIPR вартість участі становить 100 грн.

Зустріч з Полом Нобель, FCIPR,

Старшим екзаменатором CIPR Advanced Certificate та сертифікованим тренером CIPR

Детальна програма заходу:

КОЛИ?

Захід Клубу PR МІБ "Зустріч з Полом Нобель, FCIPR" 6 жовтня 2010, о 17.30

Реєстрація відвідувачів починається о 17.00

ДЕ? МІБ, конференц-зал, к.201, м.Київ, Брест-Литовське шосе, 8-А

Захід

17.30-19.00

Вітальне слово - Мирослав Когут, MCIPR, Академічний керівник програм CIPR Міжнародний Інститут бізнесу, Керуючий Директор Romyr & Associates Україна

Презентація "The myth of metrics and multipliers in PR evaluation" ("Міфи вимірювання в оцінюванні ефективності PR") Paul Noble, FCIPR, Старший екзаменатор CIPR Advanced Certificate та сертифікований тренер CIPR

Дискусія, запитання та відповіді

19.00-20.00

Коктейль-вечірка

Будь ласка, підтвердіть Вашу участь за адресою: seminars@iib.com.ua до 5 жовтня, 19:00.

Інформація про запрошеного гостя Клубу PR Пола Нобель, FCIPR

Пол Нобель – незалежний тренер, консультант, академік, спікер. Він - сертифікований тренер CIPR та спеціаліст з онлайн навчання, надає підтримку у менеджменті PR. Пол є старшим екзаменатором CIPR’s Advanced Certificate. Має 30-річний досвід вищого рівня консалтингу в сфері PR.

Пол створив власну PR- консалтингову компанію, керував великим департаментом корпоративних комунікацій, а також отримав ступінь з PR в Борнмунтському університеті (Bournemouth University). Пол – член CIPR, сертифікований тренер CIPR, PR-практик та експерт.