2010-07-07

Запрошуємо 15 липня 2010 року взяти участь в науково-практичній конференції "Розвиток законодавчо-нормативного регулювання оціночної діяльності в Україні".

Головна/Новини МІБ/Запрошуємо 15 липня 2010 року взяти участь в науково-практичній конференції "Розвиток законодавчо-нормативного регулювання оціночної діяльності в Україні".

 

Шановні оцінювачі!

Міжнародний інститут бізнесу разом з Фондом державного майна України пропонує оціночній спільноті взяти участь у щорічному обговоренні змін та розвитку в законодавчому забезпеченні оціночної діяльності в Україні. Змінюються підходи, завдання, правове поле, в якому працюють оцінювачі, з‘являються нові перспективи та нові проблеми, отже

Запрошуємо Вас 15 липня 2010 року взяти участь в науково-практичній конференції "Розвиток законодавчо-нормативного регулювання оціночної діяльності в Україні".

 

Основні розділи програми:

  • сучасний стан законодавчого регулювання оціночної діяльності в Україні;
  • нові ініціативи в законотворенні щодо оціночної діяльності;
  • порівняльний аналіз державного регулювання та саморегулювання оціночної діяльності;
  • першочергові завдання саморегулівних оціночних організацій, їх участь в законотворенні;
  • законодавчий захист якості оціночних послуг;
  • правове поле системи професійної підготовки та перепідготовки оцінювачів в Україні: якість професії оцінювача, необхідні зміни, проблеми та перспективи.

Конференція відбудеться за участю представників Фонду державного майна України, Державного комітету України із земельних ресурсів, народних депутатів України, представників органів державного регулювання, громадських організацій, досвідчених оцінювачів.

Початок реєстрації о 10.00 за адресою: м. Київ, Брест-Литовське шосе, 8а (ст. М. Житомирська, кожні 20 хв. курсує фірмовий автобус МІБ. Схема на сайті: www.iib.com.ua). Початок конференції: об 11:00.

Вартість участі у конференції: 130 грн. без ПДВ.

Реєстрація за тел.: (044) 585-00-40 – Прудка Тетяна Михайлівна, Добровольська Вікторія Іванівна.