2010-06-16

10-й ювілейний набір Executive МВА МІБ!

Головна/Новини МІБ/10-й ювілейний набір Executive МВА МІБ!

 

У Міжнародному інституті бізнесу триває набір слухачів ювілейної десятої когорти програми Executive МВА.

Програма створена для зрілих професіоналів, що бажають розвивати лідерський потенціал і управлінські таланти для власників бізнесу або керівників компаній, як в Україні, так і за кордоном,для людей, які мають мотивацію до самовдосконалення і досягнення нових успіхів і перемог у професійній діяльності.

Слухачі програми Executive МВА МІБ - це спільнота успішних людей, ефективних власників і керівників, націлених на результат і впровадження змін у своїх компаніях.

 

Навчання на флагманській програмі МІБ, Executive МВА, відкриває для слухачів широкі можливості для особистого розвитку лідерів бізнесу, їхнього професійного росту і підвищення управлінської результативності, що багато в чому сприяє успішній діяльності компаній у складні економічні умови.

Професорсько - викладацький склад і колектив МІБ постійно працюють над удосконаленням якості програми й наданням нових можливостей, з урахуванням потреб бізнесу, ринку праці й тенденцій у складному світі, що змінюється.

В 2009-10 навчальному році, МІБ запропонував слухачам програми ряд нових курсів, як основних, так і на вибір студента. Слухачі програми мали можливість вивчати:

• Курс "Управління стійким ростом компанії" 

Викладач: Юлія Іванова, доцент Університету Аляска SouthEast, Президент L2G Institute of Management, LOCAL TO GLOBAL LLC (США)

• Курс "Стратегічні питання виробництва й логістики на основі ТОС і lean". 

Викладач: професор Бернард Нохе, комерційний директор фірми SDZ Gmb (консалтингові послуги в сфері виробничого менеджменту, розробка програмного забезпечення з планування виробничих потужностей і імітаційного моделювання), Німеччина.

• Курс "Лідерство й управління змінами". 

Викладач: Олаф Жулич, Віце-президент Polish Foundation for Management Research, засновник компанії Entrevista (HR консалтинг, коучинг, дослідження й тренінги), Польща.

З наступного навчального року планується значно розширити географію закордонних модулів. Крім уже добре знайомих слухачам програми Швейцарії (курси Міжнародний фінансовий менеджмент, Венчурний капітал) і Канади ( курси Міжнародний маркетинг і Міжнародний бізнес), ми пропонуємо виїзний модуль у США і Німеччину і Великобританію.

В 2009 році випускниками програми Еxecutive МВА МІБ стали 30 осіб, серед яких власники бізнесу (45%) і топ-менеджери (55%) українських і міжнародних компаній.

Наразі на програмі навчається 40 осіб.

Наше головне досягнення - це успіхи студентів і випускників, які гідно перебороли всі труднощі економічної кризи в країні. Ми з гордістю називаємо компанії, в яких працюють випускники й студенти Програми Еxecutive МВА МІБ:

ГК "Фокстрот", МТI, Київстар GSM, ПУМБ, Metro Cash&Carry, Shell, Bosch, Смарт-Холдинг, БИС-Холдинг, Bayer, Запорожтрансформатор, CRH Україна, Райз, Пивзавод Рогань, Слобожанка, Стара Фортеця, Три Ведмеді, Майський чай, ДТЕК, Дніпроенерго, NIKO-Motors .

Детальну інформацію про програму Еxecutive МВА МІБ і умови вступу Ви зможете отримати завантаживши цей лінк: /default.asp?cid=193&lang=ru,

Зателефонувавши по номеру (044) 585-00-33, та надіславши запит по e-mail: mba@iib.com.ua