2010-06-18

Зверніть Увагу! Українська програма бізнес-адміністрування

Головна/Новини МІБ/Зверніть Увагу! Українська програма бізнес-адміністрування

 

Українська програма бізнес-адміністрування - це програма другої вищої економічної освіти (спеціальність "Маркетинг" і "Фінанси"). Програма триває 2,5 роки та здійснюється в модульному форматі: 2 тижні 1 раз на два місяці. Протягом модулю заняття проходять з 13.00 до 19.30 (20.30). Усього за 2,5 роки таких навчальних модулів - 8 + Державна сесія (два державних іспити й захист дипломної роботи). Також можливий варіант реалізації програми у вечірньому форматі (3 рази в тиждень) по мірі формування групи.

Після закінчення програми Ви одержуєте диплом фахівця державного зразка (кваліфікація "економіст, фахівець із маркетингу або фінансів").

 

Програма - практично спрямована, всі курси вивчаються з максимальним наближенням до практичної професійної діяльності слухача. Вона містить повний комплекс взаємопов’язаних між собою дисциплін у сфері маркетингу та фінансів і відповідає сучасним світовим стандартам програм бізнес-адміністрування й українських стандартів вищої освіти. Цього року програма була змінена з урахуванням потреб ринку праці й нових тенденцій у сфері маркетингу та фінансів. Маркетологам будуть запропоновані нові курси, такі як Інноваційний маркетинг, Категорійний менеджмент, Проектний менеджмент у маркетингу та ін., а фінансистам - курси Управління оборотним капіталом, Міжнародний фінансовий менеджмент, Лізинг в Україні та ін.

Старт програми - вересень кожного року. Для вступу на програму Вам необхідно подати пакет аплікаційних документів, пройти тестування та співбесіду в нашому інституті.

Повна вартість УПБА - 4900 євро. Звертаємо Вашу увагу, що для кандидатів, які вступають на Українську програму бізнес-адміністрування, діє система ранньої реєстрації:

  • для тих кандидатів, які подадуть повний комплект документів, пройдуть тестування та співбесіду до 20 серпня 2010р. вартість програми складе 4400 євро (реєстраційний внесок 300 євро оплачується під час підписання договору й входить у загальну суму);
  • для тих кандидатів, які будуть подавати документи, проходити тестування та співбесіду після 20 серпня 2010р. вартість програми складе 4900 євро (у цьому випадку вступає в дію політика знижок МІБ).

Оплату можливо здійснювати поетапно. Графік оплати погоджується з Вами й фіксується в договорі після ухвалення рішення про зарахування на програму. Вартість навчання включає: забезпечення літературою (бібліотечний фонд), забезпечення матеріалами, підготовленими викладачами по курсам, забезпечення кава-паузами на період занять.