2010-01-21

День відкритих дверей IMBA - MBA походить з Північної Америки

Головна/Новини МІБ/День відкритих дверей IMBA - MBA походить з Північної Америки

 

Батьківщиною МВА є США, саме там вперше були підготовлені програми для менеджерів і відбувся перший випуск дипломованих спеціалістів навесні 1902 року в Dartmouth College в Ганновері, штат Нью-Гемпшир. Основне завдання програм МВА – надання знань в області стандартів управління бізнес-організаціями та набуття практичних навичок.

 

В 1967 році програма МВА з`явилась в Великобританії (Лондон і Манчестер), а потім і в інших європейських країнах.

За визначенням Асоціації МВА, програми МВА відносяться до post-experience programs.

Програма МВА націлена на підготовку менеджерів для роботи в різних сферах бізнесу. Ключовим елементом програми МВА є її універсальність. Випускники програми можуть управляти бізнесом в різних галузях промисловості та сфери послуг.

Програми МВА Міжнародного інституту бізнесу є першими і єдиними в Україні, що акредитовані Асоціацією МВА (AMBA), однією з найпрестижніших організацій у світі в галузі бізнес-освіти.

Акредитація програм Асоціацією МВА, нарівні з AACSB-International та efmd, підтверджує міжнародне визнання та високу якість програм МВА, що відповідає , у всьому світі, стандартам. Тільки ті бізнес-школи, програми яких, акредитовані Асоціацією МВА, AACSB або EFMDможуть бути представлені у рейтингу бізнес-шкіл газети Financial Times та інших відомих видань.

Завдяки акредитації Асоціації МВА, диплом МВА МІБ визнається не тільки в Україні, а й за кордоном.

Програми MBA стартували в МІБ в 2002 році. За цей період більше 300 осіб пройшли навчання на програмах EMBA та IMBA, сьогодні наші випускники є елітою як українського, так і міжнародного бізнесу франчайзинг.

Програми МВА МІБ створені, щоб допомогти слухачам досягти успіху як у кар’єрі, так і в особистісному розвитку. Як показує досвід МІБ, впевнені у своїх силах володарі дипломів MBA завжди користуються попитом на ринку праці, навіть в умовах невизначеності і спаду економіки.

Запрошуємо Вас відвідати презентацію програми International MBA, яка відбудеться 30 січня 2010 року в 12.00 за адресою: МІБ, Брест-Литовське шосе, 8-А.