2009-10-20

9-та генерація ЕМВА розпочала своє навчання

Головна/Новини МІБ/9-та генерація ЕМВА розпочала своє навчання

 

14 жовтня розпочали свої заняття слухачи 9-ї генерації програми ЕМВА 2009 Міжнародного інституту бізнесу.

За традицією програма розпочинається триденною виїзною орієнтаційною стратегічною сесією. Цьогорічну сесію провів тренер-консультант Геннадій Юшкін, який має величезний досвід у галузі фінансового управління, стратегічного планування та організаційного розвитку. Наші слухачі взяли участь у діловій грі, що імітує реальні ситуації в житті компанії з урахуванням стану ринку, конкуренції, розробки нових видів продукції та інших факторів, які суттєво впливають на роботу реального бізнесу. Такий підхід дозволяє слухачам не лише опанувати додаткові практичні навички вирішення щоденних управлінських проблем, але й краще познайомитись один з одним.

 

Профіль групи:

Середній вік – 33 роки.

Чоловіків – 62%, жінок – 38%. Цікаво відзначити, що в цьому році найбільший за всю історію існування програми відсоток жінок, наприклад, в минулому році було 25%.

Досвід роботи до початку програми (у середньому) – 13 років.

Досвід роботи на управлінських позиціях (у середньому) – 8 років.

Міста, які представляють учасники програми: Київ – 63% слухачів, також представлені Запоріжжя, Дніпропетровськ, Харків та Луганськ.

Компанії, які представляють учасники програми: Дніпроенерго, Технотон - плюс, Метро Кеш энд Керрі, СК "Альфа - Страхування", НІКО і багато інших.

Урочиста церемонія відкриття програми відбулася 17 жовтня в МІБ. За традицією навчання розпочалося вступною лекцією відомого українського економіста Олександра Йосиповича Пасхавера, Президента "Центру економічного розвитку". Лекція була присвячена аналізу сучасного положення України та основним тенденціям розвитку економіки в нашій країні.

Колектив Міжнародного інституту бізнесу вітає слухачів зі вступом на програму Executive MBA і бажає натхнення та наполегливості у навчанні!