2009-11-04

14.11.2009 в Міжнародному інституті бізнесу відбудеться презентація e-Learning курсів CIMASTUDY.com

Головна/Новини МІБ/14.11.2009 в Міжнародному інституті бізнесу відбудеться презентація e-Learning курсів CIMASTUDY.com

 

МІБ – єдиний в Україні акредитований навчальний центр СІМ, CIPR, і зареєстрований провайдер СІМА!

МІБ пропонує скористатися перевагами нового формату e-Learning курсів програм CIMA, які є доступними в мережі Інтернет 24 години день, 7 днів на тиждень.

Привертаємо увагу до одної з останніх ініціатив МІБ, націленої на збільшення можливостей для фахівців, які працюють в області управлінського обліку і фінансового менеджменту, обирати найзручніший формат навчання в Україні на програмах Королівського інституту підготовки фахівців і області фінансів – CIMA (www.cimaglobal.com)

 

Підхід, започаткований CIMAstudy.com, пропонує динамічний і інноваційний метод підготовки. Електронні курси є додатковим навчальним ресурсом, що допомагає користувачу цих послуг у вивченні програми на всіх її рівнях. Користувачі e-Learning курсів мають змогу самостійно керувати навчальним процесом, вибираючи для себе зручний час і місце навчання, перебувати в інтерактивному навчальному середовищі й розпоряджатися якісними навчальними матеріалами.

Важливо знати, що CIMAStudy.com e-Learning курси є єдиними офіційно затвердженими CIMA дистанційними курсами для підготовки до іспитів. Отже, застосування у якості навчального ресурсу курсів CIMA Study.com, надає користувачам багато нових можливостей.

І, насамкінець, вартість навчання на програмах СІМА в новому електронному форматі є доступною для всіх бажаючих, що є важливим фактором для багатьох студентів, які самі сплачують за своє навчання.

Запрошуємо всіх зацікавлених в професійному зростанні і розвиткові міжнародної кар’єри, а також бажаючих дізнатися більше про можливості CIMAStudy.com e-Learning курсів, відвідатипрезентацію програми, що відбудеться 14.11.2009р. в Міжнародному інституті бізнесу за адресою: Брест-Литовське шосе, 8а. Вхід вільний.

Детальну інформацію Ви можете отримати на сайті: www.iib.com.ua/cima, або за електронною адресою: cima@iib.com.ua, по телефону 585-00-33 (вн. 116), контактна особа Анна Буряк, спеціаліст по управлінню програмами СІМА в МІБ.

Розвиток доступу клієнтів до програм міжнародних професійних кваліфікацій, таких як СІМ, СІМА, CIPR, REFA і надання різноманітних послуг, що сприятимуть професійному розвиткові якомога більшої кількості менеджерів України, бажаючих оволодіти найбільш сучасними і актуальними знаннями і інформацією перебуває постійно в центрі уваги Міжнародного інституту бізнесу (МІБ).