2009-09-10

Створення Професійної асоціації корпоративного управління

Головна/Новини МІБ/Створення Професійної асоціації корпоративного управління

 

25 вересня 2009 року у Міжнародному інституті бізнесу (МІБ) пройде прес-конференція, присвячена створенню Професійної асоціації корпоративного управління (ПАКУ).

Ідея створення ПАКУ виникла у викладачів Центру корпоративного управління Міжнародного інституту бізнесу та осіб, що в останні 8 років регулярно беруть участь у навчальних програмах з підготовки фахівців корпоративного управління. Фактично навколо Центру склалося неформальне професійне співтовариство, яке юридично оформилося у ПАКУ. Серед ініціаторів створення ПАКУ - представники крупних вітчизняних виробничих підприємств, банківських та фінансових структур, професійних учасників фондового ринку.

 

Що таке Професійна асоціація корпоративного управління? Які цілі та завдання ставить перед собою ПАКУ? Чим може бути корисною ПАКУ для своїх членів? Яке значення для розвитку корпоративного управління в Україні має ПАКУ?

Відповіді на ці та інші питання прозвучать під час прес-конференції за участю Голови правління ПАКУ, директора Центру корпоративного управління Олександра Окунєва, Члена Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку Миколи Бурмаки, провідного керівника Консультативних програм IFC у Європі та Центральній Азії Мотрі Онищук – Морозової, президента Професійної асоціації реєстраторів та депозитаріїв Олексія Кия та представників бізнесу.

Прес-конференція відбудеться 25 вересня 2009 р. о 9-30 за адресою: м. Київ, Брест-Литовське шосе, 8 А, Міжнародний інститут бізнесу, II поверх, каб. 202.

За додатковою інформацією щодо акредитації звертайтесь, будь ласка, до Ірини Біляченко за тел. (044) 228-87-59 (прямий), 585-00-33(вн. 132 або 107), e-mail: Irina.Bilyachenko@iib.com.ua.