2009-07-13

Практикум слухачів Канадської програми з менеджменту

Головна/Новини МІБ/Практикум слухачів Канадської програми з менеджменту

 

Практикум – а це семитижневе стажування на підприємстві Канади або України - є важливою складовою процесу навчання на дипломній програмі з менеджменту. Допомогу в підборі місць стажування на підприємствах Канади здійснює Коледж ім. Грента МакЮєна, враховуючи побажання слухачів програми щодо галузі або сфери діяльності компанії.

 

Протягом липня-серпня 2009 року 5 слухачів 2-го курсу дипломної програми з менеджменту будуть стажуватися у Канаді в таких відомих компаніях, як: The Westin Hotel, Walmart Canada, BMO Bank of Montreal, ATB Financial.

Перший тиждень перебування в Канаді відповідно до програми практикуму передбачає знайомство з коледжем ім. Грента МакЮєна, екскурсії по Едмонтону та адаптацію в новій країні. Далі - шість тижнів - робота на реально функціонуючому підприємстві Канади.

Практикум у Канаді - це можливість застосувати знання на практиці, отримані під час навчання на програмі, визначити особливості міжнародного середовища, зрозуміти відмінності ведення бізнесу в Канаді в Україні, удосконалити знання англійської мови.

Бажаємо нашим слухачам успішного стажування!