2009-07-23

Міжнародна співпраця МІБ

Головна/Новини МІБ/Міжнародна співпраця МІБ

 

Розвиток партнерства з Вищою школою корпоративного управління Вірменії

Розвиток міжнародної співпраці та встановлення партнерських відносин є невід’ємною частиною діяльності Міжнародного інституту бізнесу (МІБ) впродовж всієї його історії й одним із стратегічних пріоритетів. З кожним роком розвиваються партнерські стосунки із зарубіжними університетами, бізнес-школами і міжнародними організаціями .

 

З 9 по 11 липня у МІБ перебувала делегація Вищої школи корпоративного управління Вірменії у складі генерального директора Давіда Ахвердяна та радника Голови Наглядової ради Арсена Овасапяна. Під час візиту було підписано Меморандум про співпрацю в сфері надання освітніх послуг між двома навчальними закладами, який допоможе нарощуванню потенціалу і забезпеченню академічних, наукових та організаційних умов розвитку стратегічного партнерства. Колеги з Вірменії також ознайомилися з принципами роботи МІБ, відвідали захист дипломних проектів слухачів програми Executive МВА, були присутніми на заняттях програми International МВА, брали участь у Дні відкритих дверей МІБ.

Ознайомлювальний візит представника Університету Делавер

7 липня 2009 року МІБ з ознайомлювальним візитом відвідав пан Аджай Манрай, професор маркетингу Факультету бізнес-адміністрування Університету Делавер, США.

Професор Манрай провів переговори з керівництвом Інституту про можливості співпраці в області розвитку спільних програм, обміну викладачами, організацією стажувань студентів програм МВА і перспективах проведення спільних досліджень.