2009-08-31

Оголошено конкурс на вакансії: ректор (президент), виконавчий віце-президент, директор з розвитку МІБ (віце-президент)

Головна/Новини МІБ/Оголошено конкурс на вакансії: ректор (президент), виконавчий віце-президент, директор з розвитку МІБ (віце-президент)

 

Ректор (Президент)

Ректор підпорядковується Раді правління МІБ. Ректор відповідальний за: загальне управління, розвиток програм МІБ, його політику, персонал та майно, а також за фінансову діяльність інституту. Ректор створює та підтримує атмосферу академічного та професійного розвитку серед студентів та викладачів, а також співпрацю з зовнішніми співвдасниками.

Кандидат на посаду Ректора має відповідати вимогам Міністерства освіти і науки України стосовно управління вищими навчальними закладами: бути громадянином України, вільно володіти українською мовою, мати вчене звання професора, науковий ступінь доктора або кандидата наук і стаж науково-педагогічної діяльності не менше ніж 10 років, а також вільно володіти англійською мовою, мати досвід міжнародної співпраці і досвід успішної управлінської роботи в Україні та закордоном, вміти створити та закріпити позитивну громадську позицію. Кандидати з яскравим бізнес досвідом в галузі управління, що не володіють академічними ступенями та статусами, або мають ступінь Ph.D в міжнародних університетах також будуть розглядатись.

 

Виконавчий Віце-президент

Виконавчий віце-президент підпорядковується Президенту. Виконавчий віце-президент відповідальний за впровадження стратегії МІБ, адміністрування, координацію бізнес ліній МІБ, продажі, а також поділяє з Президентом відповідальність за фінансові діяльність інституту. Разом з Президентом він відповідальний за створення та підтримку атмосфери академічного та професйного розвитку серед студентів та викладачів, а також співпрацю з зовнішніми співвласниками.

Ідеальний кандидат повинен мати управлінський досвід, вільно володіти українською та англійською мовами, мати досвід прибуткової управлінської роботи, високий рівень лідерських якостей, коммунікацій, організації, визначення пріоритетів, самомотиваційні навички, вміння адаптуватися до різноманітних завдать та великої кількості пріоритетів, вміння управляти багатьма завданнями та вкладатися в терміни. Наявність академічних ступенів та статусів є перевагою.

Директор з розвитку МІБ (Віце-президент)

Управлінський розвиток – окрема бізнес лінія в МІБ. Для підтвердження свого статусу Директори з розвитку МІБ підпорядковуються Президенту МІБ стосовно щоденних питань, а також Раді правління щодо питань ровитку бізнесу. Директор відповідальний за організацію управлінського розвитку, як окрему бізнес лінію, за стратегію, відносини з клієнтами, організацію проведення програм та фінансові результати.

Ідеальний кандидат повинен мати велику зацікавленість в сфері розвитку, мати бізнес бачення, бути спрямованим на дії, мати управлінський досвід, академічні ступені та статуси, вільно володіти англійською мовою, а також мати високий рівень лідерських якостей і вміння залучати до співпраці.

Термін подання заяв - до 15 вересня 2009 року.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі подають Професійне резюме, та 3 Рекомендації від колег.

Прохання надсилати заяви до: Larisa Hayduk at Haydukl@macewan.ca .