2009-09-10

Визначено тематику PR-форуму на виставці REX 2009

Головна/Новини МІБ/Визначено тематику PR-форуму на виставці REX 2009

 

30 вересня 2009 року відбудеться V PR-форум в рамках міжнародної виставки реклами, маркетингу і мас-медіа REX 2009. Цей захід незмінно викликає велику зацікавленість у фахівців. Цього року PR-форум пройде під егідою Українського PR-альянсу (UPRA).

Тема PR-форуму – "Український PR: позаду випробування, попереду горизонти".

 

В рамках PR-форуму заплановано низку заходів різноманітної тематики: майстер-класи, круглі столи і ток-шоу. Вперше в рамках форуму планується провести закрите засідання, присвячене проблемам українського PR -ринку.

Протягом заходів підніматимуться актуальні теми ефективності PRехнологій в нових бізнес-умовах, ситуації на ринку, підсумків 2009 року, перспектив і тенденцій 2010-2011 р.р., гострі проблемні питання, що виникають у PR-агенцій та їх клієнтів.

Спікерами виступлять керівники провідних PR-агенцій, представники громадських організацій, а також експерти.

PR-форум відбудеться 30 вересня 2009 р., (другий день виставки), час проведення з 11:00 до 17:00. Місце проведення – павільйон № 1, конференц-зал № 3.

Інформаційні партнери PR-форуму
Освітні партнери PR-форуму

________________________

Довідка

Тринадцята міжнародна виставка реклами, маркетингу та мас-медіа REX 2009 відбудеться 29 вересня — 2 жовтня у виставковому центрі "КиевЕкспоПлаза" за адресою вул. Салютна, 2Б.

PR-форум відбудеться 30 вересня (другий день роботи виставки). У 2009 році захід проводитиметься вже вп’яте. Торік PR-форум був одним з найбільш цікавих та змістовних заходів у програмі виставки і зібрав понад 500 слухачів. Саму виставку REX в 2008 році за чотири дні відвідали 19 917 осіб.

Український PR-альянс (UPRA) - добровільне недержавне некомерційне професійне об’єднання, створене з метою надання підтримки компаніям, котрі працюють у сфері зв’язків з громадськістю, формування позитивної репутації українських PR-агенцій та зміни громадської думки зі значущих соціальних питань.

Серед пріоритетних напрямків діяльності Українського PR-альянсу:

– дослідження ринку, інформаційного простору, опитування громадської думки;

– впровадження професійних стандартів і правил;

– взаємодія з державними та громадськими організаціями, ВУЗами;

– інформування клієнтів і ЗМІ про ефективні інструменти і методи PR;

– просування і підтримка членів PR-альянсу.

Якщо ви маєте бажання приймати участь у проектах Українського PR-альянсу чи дізнатися детальніше про його діяльність, надсилайте запит на електронну адресу:

info@upra.org.ua або до членів UPRA.