2009-06-10

Ювілейна програма "Корпоративний директор"

Головна/Новини МІБ/Ювілейна програма "Корпоративний директор"

 

У п’ятнадцятий раз Міжнародний інститут бізнесу збере у себе слухачів на тренінгову програму "Корпоративний директор". Щороку ця програма проводиться для членів Наглядових рад (НР) акціонерних товариств, власників бізнесу і вищого виконавчого керівництва компаній.

 

Закон України "Про акціонерні товариства", який вступив в силу з 30 квітня 2009 року, робить програму особливо актуальною, адже вимоги Закону фактично закладають основу для появи в Україні осіб, які професійно виконуватимуть функції незалежних членів НР акціонерних товариств (АТ). Програма повністю адаптована до вимог Закону.

Окрім цього, участь в програмі надасть можливість чітко розділити і врегулювати в Статуті АТ повноваження власника і менеджера з управління компанією; сформувати дієву і професійну НР власної компанії, налагодити його ефективну роботу; на прикладах компаній, що реально діють, взяти участь у змодельованих ситуаціях прийняття НР стратегічних рішень щодо розвитку підприємства; визначити роль НР у запобіганні і врегулюванні корпоративних конфліктів; навчитися оцінювати результати роботи НР в цілому і кожного з її членів; познайомитися з практикою діяльності НР в Україні і за кордоном.

Програма відбудеться 22-25 червня 2009 року за адресою: Міжнародний інститут бізнесу, Київ, Брест-Литовське шосе, 8 А.

За вісім років існування програми навчання пройшли представники багатьох провідних компаній України, серед яких: АКБ "Кредитпромбанк", ДАК "Титан", ВАТ "Міттал Стіл Кривий ріг", Консорціум "Індустріальна група", ВАТ "Одеський припортовий завод", ЗАТ "А.Е.С. Київобленерго", ВАТ "Дніпропетровський лакофарбовий завод", Корпорація "Логос", ТОВ "Фокстрот", ВАТ "Дніпроенерго", ВАТ "Донбасенерго", ДАК "Каскад", НАК "Нафтогаз України", ВАТ "Універсалбанк", Корпорація "Комфорт – Інвест", ВАТ"Запоріжсталь" і ін.

Додаткова інформація про програму буде надана менеджером програми Інною Науменко за тел. (044) 228-87-59, 585-00-33 (вн. – 132), e-mail: Іnna.Naumenko@iib.com.ua