2009-03-07

"ЧИМ ГІРШЕ, ТИМ КРАЩЕ, або як змусити кризу працювати на себе!"

Головна/Новини МІБ/"ЧИМ ГІРШЕ, ТИМ КРАЩЕ, або як змусити кризу працювати на себе!"

 

5 березня ТК "АЕРОЛАКС" спільно з Міжнародним Інститутом Бізнесу провели для представників туристичного бізнесу круглий стіл, на якому активно обговорювався комплекс антикризових заходів у туризмі. Дискусію вели відомі спікери: Володимир Савчук - професор Міжнародного Інституту Бізнесу і В’ячеслав Бондарчук – керівник-практик, відомий на ринку кризис-менеджер.

 

Круглий стіл "ЧИМ ГІРШЕ, ТИМ КРАЩЕ, або як змусити кризу працювати на себе!" був першим в циклі галузевих заходів, покликаних допомогти вітчизняному бізнесу розробити ефективні стратегії подолання економічної ситуації, що склалася в галузі. На зустрічі зібралися більш ніж тридцять директорів і власників туристичних компаній. На думку більшості слухачів, вони знайшли для себе багато цікавих ідей, які готові втілювати в життя.

Успіх зустрічі спонукав організаторів продовжити обговорення антикризових заходів в туризмі, що відбудеться у рамках другої міжнародної виставки-форуму "UTF 2009 (весна)", 25 березня 2009 року, у Великій виставковій залі (II рівень) Українського Будинку (вул. Хрещатик, 2), початок о 15:00. Провідні українські експерти - Наталія Пісаренко і Лемещук Руслан –розкажуть про специфіку просування продуктів в умовах спаду платоспроможності клієнтів і мотивації співробітників.