2005-03-21

Зустріч у м.Київі із світовим гуру управління –Томом Пітерсом!

Головна/Новини МІБ/Зустріч у м.Київі із світовим гуру управління –Томом Пітерсом!

 

 

Кожна компанія має певні обмеження для розвитку, втілення змін та впровадження інновацій. Як правило, керівникові важко вийти за рамки свого бізнесу та подивитися на нього зі сторони. Для цього успішні бізнесмени в усьому світі обирають собі радників, які мають потужній міжнародний досвід.

Саме Тома Пітерса обрали своїм провідником компанії Virgin, WalMart, Microsoft, Unilever, Deloitte Touche, Rolls-Royce, Coca-Cola, Pfizer та Intel. Саме він займає друге місце в рейтингах найвпливовіших "гуру менеджменту" у світі.

Клієнти МІБ мають 15% знижку на майстер-клас та VIP-вечерю. Чим раніше реєстрація, тим краще місця.

Кожний учасник майстер-класу Пітерса від МІБ автоматично отримує знижку 10 % на будь-який семінар "ТОП-майстерні" МІБ, а також БЕЗКОШТОВНО одержує тематичну підбірку "Менеджмент" нашого інформаційного проекту Summary, та знижку 30% на квартальну передплату цього продукту.

 

Том Пітерс – це навіть більше, ніж радник. Його вважають "гуру" бізнесу. "Гуру" – це вчитель, який генерує нові знання з менеджменту: вчить сприймати навколишнє середовище по-новому, показує нові обрії розвитку, пропонує нестандартні рішення для перемоги у конкурентній боротьбі.

У Вас є можливість познайомитись із світовим гуру бізнесу особисто, зрозуміти стиль його мислення та підходи до управління бізнесом! Міжнародний інститут бізнесу запрошує на зустріч із світовим гуру управління – Томом Пітерсом!

15 квітня 2005 року Том Пітерс проведе у Києві майстер-клас "Управління бізнесом за часів змін", а також VIP-вечерю.

Його бачення допоможе Вам бути прибутковими навіть у часи зростаючої конкуренції, адже Ви зможете випереджати потреби своїх клієнтів. Якщо Ви володієте чи управляєте бізнесом та бажаєте, щоб Ваша компанія стала Надзвичайною, тоді ця подія – для Вас!

Докладна інформація та реєстрація:

• На веб-сайті www.rich.in.ua

• За телефонами (044) 561 8078 /68, (044) 235 1957, (067) 502 7135

• По електронній пошті peters@rich.in.ua