2009-03-20

Презентація нової книги професора Савчука В.П.

Головна/Новини МІБ/Презентація нової книги професора Савчука В.П.

 

4 квітня з 14:00 до 16:00 в новому кампусі Міжнародного інституту бізнесу відбудеться презентація нової книги професора стратегії та фінансів МІБ           Савчука В.П. "Стратегия + Финансы: Уроки принятия бизнес решений для руководителей"

Книга призначена, перш за все, власникам і керівникам вітчизняних компаній, для яких управління повинне починатися з постановки стратегічних цілей і розробки шляхів їх досягнення й закінчуватися оцінкою фінансового результату. Основні методичні питання книги викладаються без зайвої деталізації, яка могла б відвернути увагу керівників від головних положень даних технологій управління.

 

Книга складається з двох частин. У першій частині викладені основні положення стратегічного управління компанією, пов’язані з формуванням так званого стратегічного профілю компанії, а також розробкою і реалізацією стратегічного плану на основі збалансованої системи показників. Друга частина присвячена опису системи фінансового управління з точки зору того, як вони зможуть допомогти в досягненні стратегічних цілей власника. Основні методичні положення книги ілюструються за допомогою одного великого кейса, який використовується впродовж всієї книги. Кейс заснований на прикладі комплексної реструктуризації одного реального вітчизняного підприємства.

Зважаючи на поточний стан економіки, автор включив в книгу низку спеціальних запитань, що відображають шляхи використання технологій управління в умовах кризи. Книга містить спеціальний розділ, присвячений розробці системи антикризових заходів, сприяючих збереженню результативності компаній.

В рамках презентації книги відбудеться майстер-клас автора на тему "Стратегічні і фінансові інструменти управління бізнесом в період економічного спаду".

Учасники презентації матимуть можливість придбати книгу і отримати автограф автора.

Для участі в презентації просимо зареєструватися.

За додатковою інформацією звертайтеся:

marketing@iib.com.ua